Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 17 – Η Δεσποινιώ ερωτεύεται τον Τάσο

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 17 – Ο Παύλος συναντά τον Σπύρο για να ενημερωθεί για το συμβάν στο Εργατικό Κέντρο και να μάθει τον λόγο που δεν δημοσιεύτηκε το άρθρο του. Ο Σπύρος εξηγεί τις λεπτομέρειες, ενώ ο Παύλος παρακολουθεί προσεκτικά.

Οι Ψυχοκόρες Επεισόδιο 17 – Η Δεσποινιώ ερωτεύεται τον Τάσο

Ο δάσκαλος της Βασιλικής αρρωσταίνει, οπότε ο Παύλος αναλαμβάνει την προετοιμασία της για τις εισαγωγικές της εξετάσεις. Προσπαθεί να την καθοδηγήσει με συνεχείς ασκήσεις και συμβουλές. Παράλληλα, ο Αρδίτης εμπλέκεται ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις, εκφράζοντας τις απόψεις του με πάθος και αφοσίωση. Ο Κοσμάς, σοκαρισμένος από την αυτοκτονία του εργάτη, εκτοξεύει την αγανάκτησή του και για πρώτη φορά παρενοχλεί σεξουαλικά τη Μαρίκα σε μια έκρηξη θυμού.

Η Δεσποινιώ συναντά κρυφά τον Τάσο και νιώθει μαγνητική έλξη προς αυτόν. Ο Σώτος βοηθά τη Μαρίκα να αντιμετωπίσει τη Βικτωρία, αλλά η Βικτωρία την αποφεύγει. Η Φρόσω αποφασίζει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα με τον Μέλιο. Πώς θα αντιδράσει η Μαρίκα στην παρενόχληση του Κοσμά; Θα αποκαλυφθεί η κρυφή συνάντηση της Δεσποινιώς με τον Τάσο;

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like