Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Το απειλητικό μήνυμα του κόβει τα πόδια

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Αρχοντούλα εκμυστηρεύεται στη Μαρίκα ότι ο Σώτος την αγαπάει και δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να τους ενώσει. Παράλληλα, η Μαργαρίτα αποχαιρετά τον κύριο Κοτρώτση, την Αρχοντούλα και τη Μαρίκα πριν φύγει για τη Γερμανία, όπου ο άντρας της έχει βρει εργασία.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Το απειλητικό μήνυμα του κόβει τα πόδια

Την ίδια νύχτα, ο Δαμιανός συναντά τη Βασιλική στον κήπο της οικογένειας Αρδίτη και εκείνη του προτείνει να φύγουν την επόμενη βραδιά. Ο Παύλος παρατηρεί τη σκηνή από μακριά, αισθανόμενη απογοήτευση. Παράλληλα, ο Ερμής δείχνει στην Αγνή το νέο του αυτοκίνητο και, αντί να βγουν για βόλτα, ερωτοτροπούν. Ωστόσο, η στιγμή του πάθους διακόπτεται από μια πέτρα που πετιέται πάνω της με σημείωμα που αναφέρει “Χρωστάς”. Ο Ερμής, πανικόβλητος, το δείχνει στον παππού του, ο οποίος φοβάται ότι το μήνυμα αφορά εκείνον, και απειλεί τον Ερμή ότι θα τον στείλει στρατό και θα διώξει την Αγνή.

Σύντομα, η Μάγια και ο Ευάγγελος ανταλλάσσουν βαριά λόγια για τους κρυφούς τραπεζικούς λογαριασμούς του στην Ελβετία. Την επόμενη ημέρα, ο Κοτρώτσης μαθαίνει ότι έχασε τη θέση του από τον Ευάγγελο Αρδίτη και τον αντιμετωπίζει έχοντας όπλο. Εν τω μεταξύ, η Βασιλική ετοιμάζει τις αποσκευές της για τη φυγή της, ενώ ο Παύλος σκοπεύει να αυτοκτονήσει και ο Ερμής σχεδιάζει να κλέψει το χρηματοκιβώτιο του παππού του με τη βοήθεια του φίλου του, του Ιάκωβου. Όλα αυτά διακόπτονται από έναν πυροβολισμό: ο Ευάγγελος Αρδίτης είναι νεκρός, ενώ ο Κοτρώτσης τρέχει να φύγει με το αυτοκίνητό του.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like