Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Την σαπίζουν στο ξύλο – Χάνει το μωρό

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η συνέχεια της σειράς σοκάρει καθώς η Βασιλική βρίσκεται στο επίκεντρο της αναταραχής. Κατηγορείται για τον θάνατο του Αρδίτη και σύντομα βρίσκεται να ζει τον χειρότερο εφιάλτη.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Την σαπίζουν στο ξύλο – Χάνει το μωρό

Ο Δαμιανός συναντά τη Βασιλική στον κήπο της οικογένειας Αρδίτη και εκείνη τον παροτρύνει να φύγουν την επόμενη νύχτα. Ενώ αυτοί συνομιλούν, ο Παύλος τους παρακολουθεί με απογοήτευση. Την επόμενη νύχτα, ο Κοτρώτσης ανακοινώνει την απώλεια της θέσης του ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος στον Ευάγγελο Αρδίτη. Ο Κοτρώτσης, οπλισμένος, κατευθύνεται προς τον Αρδίτη για εξηγήσεις. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική ετοιμάζει τις αποσκευές της για τη φυγή της, ενώ ο Παύλος σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Ξαφνικά, ένας πυροβολισμός ακούγεται και ο Ευάγγελος Αρδίτης πέφτει νεκρός, με τον Κοτρώτση να εξαφανίζεται από το σημείο γρήγορα. Ο Παύλος κρύβει γρήγορα το όπλο στο ντουλάπι των πραγμάτων της Βασιλικής, ενώ η αστυνομία καλείται στο σπίτι της οικογένειας. Αν και αθώα, η Βασιλική συλλαμβάνεται, ενώ ο Παύλος σοκάρεται όταν ανακοινώνεται ότι είναι έγκυος από τον Δαμιανό. Αργότερα, η Βασιλική στέλνεται στο Τρίκερι, όπου ζει τον εφιάλτη.

Αντιμετωπίζει σκληρή μεταχείριση από τη δεσμοφύλακα Χριστίνα και υποφέρει από φυματίωση. Καθώς υφίσταται σωματική και ψυχολογική βία, χάνει το παιδί που κυοφορεί, βυθίζοντας την ακόμα περισσότερο στον πόνο και την απελπισία.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like