Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Η Φρόσω θα αναλάβει τον έλεγχο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αφού θα καταστήσει τη ζωή της Ευανθίας σε έναν αγώνα επιβίωσης. Γεννώντας πρόωρα, θα βρει τον εαυτό της αντιμέτωπο με μια ανελέητη στάση από την Ευανθία, που θα της απαγορεύει ακόμα και την επαφή με το παιδί της. Παρόλα αυτά, η Φρόσω δεν θα παραμείνει με σταυρωμένα χέρια.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Εκδικούμενη, αναζητά τον τρόπο να αντιστρέψει την κατάσταση. Ενώ η Ευανθία επιδιώκει να την εκδιώξει και να κρατήσει το παιδί, ο Λούης, από τη φυλακή, σχεδιάζει την αιματηρή εκδίκησή του. Με το όπλο στα χέρια, εισβάλλει στο σπίτι του Νάτση, αλλά εκείνη απουσιάζει. Απομακρυνόμενη με το μωρό, επιστρέφει μετά τους πυροβολισμούς, βρίσκοντας τον Ηλία νεκρό και την Ευανθία τραυματισμένη. Η Ευανθία, τώρα τυφλή, επιστρέφει στο σπίτι όπου η Φρόσω αναλαμβάνει να την τιμωρήσει. Αρχικά, την εγκλωβίζει στο δωμάτιο που είχε την ίδια ως ψυχοκόρη.

Στη συνέχεια, την εγκαταλείπει ατημέλητη, πεινασμένη και αδιάλειπτα δίχως νερό. Ωστόσο, η πιο βαθιά πληγή είναι η απαγόρευση της επαφής με το παιδί της. Η Ευανθία θα μαρτυρήσει στα χέρια της Φρόσως και ούτε όταν θα πηγαίνει με τα νερά της, η Φρόσω θα της δείξει καλό πρόσωπο. Μόνος σκοπός της Φρόσως είναι να την τιμωρήσει για τα δεινά που πέρασε στα χέρια της Ευανθίας.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like