Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ο Κοσμάς βάφει τα χέρια του με αίμα

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν αναταράξεις και ανατροπές στην οικογένεια Αρδίτη. Ο Αρδίτης βρίσκεται νεκρός, πνιγμένος σε λίμνη αίματος, ενώ η Βασιλική βρίσκεται στο επίκεντρο της ύποπτης λίστας.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ο Κοσμάς βάφει τα χέρια του με αίμα

Καθώς ο Παύλος στρέφει το όπλο προς τον εαυτό του για να αυτοκτονήσει, ένα πυροβολισμός διακόπτει τον τραγικό του σχεδιασμό. Η Βασιλική, παγωμένη από το φόβο, συναντά το βλέμμα του Ερμή, εκείνου που με τον φίλο του άδειασαν το χρηματοκιβώτιο του Αρδίτη. Το στοιχείο αυτό αποτελεί μόνο ένα κομμάτι του μυστηρίου που αποκαλύπτεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μάγια εισβάλλει στο γραφείο του Αρδίτη, μόνο για να αντικρίσει τον πατέρα της νεκρό και βυθισμένο στα αίματα. Τα δάκρυά της δεν έχουν τελειωμό σε αυτη την ανύποτη τραγωδία.

Η αστυνομία επεμβαίνει γρήγορα, ξεκινώντας τις ανακρίσεις και ανοίγοντας το κουτί της Πανδώρας των μυστικών που κρύβονται πίσω από τον φόνο του Αρδίτη. Η Αγνή και ο Ερμής εκθέτουν το σκοτεινό παρελθόν της Βασιλικής, ρίχνοντας ακόμα περισσότερες σκιές στην αθωότητά της. Καθώς ο Δαμιανός αντιμετωπίζει τις ερωτήσεις των ανακριτών, ανακαλύπτει με αναστάτωση το μυστικό της εγκυμοσύνης της Βασιλικής. Η ανατροπή αυτή ανακαλύπτει ένα νέο κομμάτι του παζλ, αναγκάζοντας τους χαρακτήρες να αναθεωρήσουν τις προκαταλήψεις τους.

Η Βασιλική, βρίσκεται αθώα και ευάλωτη, φαίνεται να είναι η μοναδική ύποπτη. Οι μαρτυρίες εναντίον της είναι συντριπτικές, και οι αποδείξεις φαίνεται να μην αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Έτσι, η άτυχη κοπέλα βρίσκεται να αγωνίζεται για την αθωότητά της, ακόμα κι όταν η κοινή γνώμη την έχει ήδη κρίνει. Ωστόσο, η αλήθεια δεν είναι πάντα όπως φαίνεται. Ο πραγματικός ένοχος, ο Κοσμάς, παραμένει κρυμμένος.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like