Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Νέο αίμα στην οικογένεια Αρδίτη

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ο Ευάγγελος Αρδίτης εκβιάζει τον εγγονό του, λέγοντάς του ότι δεν θα τον στείλει εσώκλειστο σε στρατιωτική ακαδημία ως τιμωρία επειδή τον έπιασε για πολλοστή φορά να κλέβει. Αρκεί εκείνος να συνοδεύει τη μητέρα του στις προεκλογικές εμφανίσεις της και να παριστάνει δίπλα της τον υποδειγματικό γιο.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Νέο αίμα στην οικογένεια Αρδίτη

Έτσι, πηγαίνει με τη Μάγια στο άσυλο κορασίδων για να αναζητήσουν τη νέα τους ψυχοκόρη, χαίροντας που είναι η Αγνή, μιας και είναι πολύ όμορφη και του αρέσει. Ο Κοτρώτσης προκαλεί φθορές στο εργοστάσιό του και κατηγορεί τους εργάτες του για βανδαλισμό, ενώ ποντάρει και στα χρήματα της αποζημίωσης. Ωστόσο, ο Σώτος αντιλαμβάνεται την αλήθεια όταν ακούει μια κουβέντα του με ένα στενό του συνεργάτη. Καθώς ο Κοσμάς επιστρέφει σπίτι, ένας απεγνωσμένος εργάτης τον περιμένει με πιστόλι. Ο Σώτος τον περιμένει επίσης για να τον αποχαιρετήσει.

Όταν ο εργάτης ξεπροβάλλει, ο Σώτος κινδυνεύει, αλλά ο Κοσμάς μπαίνει στη μέση για να τον προστατεύσει, προσπαθώντας να του σώσει τη ζωή. Ωστόσο, η σφαίρα τον καθηλώνει σε αναπηρικό καροτσάκι. Παράλληλα, η Βασιλική δέχεται να βγει ένα βράδυ με τον Δαμιανό κι έτσι για πρώτη φορά στη ζωή της πηγαίνει σε ρεμπετάδικο. Περνά όμορφα, αλλά πίνει λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει και την επομένη νιώθει χάλια.

Την ίδια ώρα, το υπηρετικό προσωπικό πρέπει να κάνει εμβόλιο για τη φυματίωση και νοσοκόμες περνούν για να τους κάνουν το τεστ μαντού. Έτσι, διαπιστώνεται πως η Βασιλική τελικά είναι έγκυος! Τώρα είναι αναγκασμένη να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο ή τον δύσκολο. Όλες στην κουζίνα τη συμβουλεύουν είτε να το «ρίξει» είτε να βρει κάποιον… να του το φορτώσει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like