Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Μαρίκα – Σώτος παντρεύονται

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι γεμάτα ανατροπές καθώς η Μαρίκα παντρεύεται τον Σώτο. Η μεγαλύτερη από τις αδελφές, αφού έχει φύγει από το σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση και έχει χωρίσει από τον Σώτο, προετοιμάζεται να παντρευτεί έναν διπλωμάτη και να φύγει μαζί του στην Αμερική.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Μαρίκα – Σώτος παντρεύονται

Δεν επιθυμεί να κοιτάξει πίσω ή να ψάξει ξανά τις αδελφές της, θέλει απλά να προχωρήσει μπροστά. Όμως, η Μαργαρίτα την ενημερώνει πως η Δεσποινιώ έχει επιστρέψει στο σπίτι που δούλευαν μαζί ως ψυχοκόρες και την αναζητά. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Μαρίκα τρέχει να τη συναντήσει. Η επανένωση των δύο κοριτσιών φέρνει μεγάλη χαρά σε όλους, ιδιαίτερα στον Σώτο που ξαναβλέπει την Μαρίκα μετά από καιρό. Παρά τις προσπάθειές του να την πείσει να μην προχωρήσει με τον διπλωμάτη, εκφράζοντάς της την αγάπη του.

Η Μαρίκα παραμένει ανένδοτη και του δηλώνει πως είναι αργά για αυτούς τους δύο. Η μεγαλύτερη έκπληξη έρχεται από τον άνδρα που σκόπευε να παντρευτεί. Ο διπλωμάτης, όντας πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία, της ανακοινώνει πως δεν θέλει να της καταστρέψει τη ζωή και την αφήνει ελεύθερη, καταθέτοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην τράπεζα για εκείνη. Η Μαρίκα πηγαίνει στο γραφείο του Σώτου και τον φιλά. Στη συνέχεια, το ζευγάρι παντρεύεται και μετακομίζει στο χωριό της Μαρίκας, όπου ξεκίνησαν όλα, και φτιάχνουν μαζί μια υπέροχη ζωή.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like