Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Απο ψυχοκόρη γίνεται ερωμένη του

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Ο Αρδίτης εξοργίζεται με την απροσεξία της κόρης του, που παραβλέποντας να τον ενημερώσει, παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Αυτό έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της, καθώς ένας προβοκάτορας που είχε στείλει εκείνος επέφερε επεισόδια.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Απο ψυχοκόρη γίνεται ερωμένη του

Ακόμα, αποκαλύπτει ότι ο ενοχλητικός ανώνυμος συντάκτης της εφημερίδας είναι ο γαμπρός του. Καθώς ο καθηγητής Μαρκίδης παθαίνει έμφραγμα και νοσηλεύεται, η Μάγια διαβεβαιώνει τη Βασιλική πως θα της βρει άλλον καθηγητή για τα μαθήματά της. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της. Ο Παύλος παραξενεύεται αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί, ξεκινώντας άμεσα τα μαθήματα. Έτσι, ο Παύλος και η Βασιλική πλησιάζουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, με τον Αρδίτη να είναι ο πρώτος που παρατηρεί την οικειότητα που αναπτύσσεται.

Ο Παύλος μαθαίνει την ιστορία της Βασιλικής και της οικογένειάς της. Καθώς την γνωρίζει καλύτερα, την ερωτεύεται περισσότερο. Μια βραδιά, ο Παύλος πληγώνει σε μια δεξίωση όπου συνοδεύει τη Μάγια και επιστρέφει σπίτι. Εκεί βρίσκει τη Βασιλική στο γραφείο του και τη φιλά. Το πάθος τους παρασύρει και ολοκληρώνουν τον έρωτά τους. Η Βασιλική, αν και νιώθει τύψεις για τη Μάγια, ζει πρωτόγνωρες εμπειρίες δίπλα του από εκείνο το βράδυ.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like