Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Ψυχοκόρες – Απειλεί την Νέλλα

Οι Ψυχοκόρες – Ο Σώτος μιλάει με τον γιατρό της μητέρας του και του αναφέρει για το μηχάνημα χρήσης οπίου που βρήκε. Ο γιατρός αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή της μητέρας του. Αναφέρει μόνο ότι παλιότερα της είχε δώσει μια συσκευή για θεραπεία με εισπνεόμενα φάρμακα επειδή ήταν άρρωστη.

Οι Ψυχοκόρες – Απειλεί την Νέλλα

Στη συνέχεια, απευθύνεται στην Αρχοντούλα και της περιγράφει τα συμπτώματα του στερητικού συνδρόμου, ερωτώντας την αν έχει παρατηρήσει κάτι στη μητέρα του. Η Αρχοντούλα διαβεβαιώνει ότι δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη της. Ωστόσο, η οικονόμος του Κοτρώτση επισκέπτεται τον Μέρμυγκα και του αναφέρει ότι η κυρία δεν είναι καλά από την ημέρα που τους επισκέφθηκε. Τον παρακαλεί να κάνει κάτι για να την ηρεμήσει, διότι αυτό θα επηρεάσει και τον κύριο Σώτο. Ο Τάσος, όμως, την απορρίπτει και την καλεί να μην ξαναπάει στο σπίτι του.

Καθώς οι κρίσεις της Νέλλας συνεχίζονται, ο γιατρός της την εξετάζει ξανά και τελικά παραδέχεται στον Σώτο ότι δεν του είπε όλη την αλήθεια: Η μητέρα του πραγματικά χρησιμοποιεί οπιοειδή. Όταν τον ανακαλύπτει, ο Σώτος προσπαθεί να της δώσει όσο το δυνατόν πιο αβλαβή δόση, για να μην προσθέσει παράνομη εξάρτηση στην υπάρχουσα. Αλλά όταν συνειδητοποίει ότι χάνει τον έλεγχο, σταματά να της χορηγεί οτιδήποτε, την προειδοποίει, την απειλεί, αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Τις τελευταίες μέρες περνά ένα έντονο στερητικό σύνδρομο και ο Σώτος φοβάται ότι θα ξανακυλήσει.

“Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τη βοηθήσει, είσαι εσύ. Μόνο για χάρη σου θα το προσπαθούσε,” του λέει ο γιατρός. Ο Σώτος αναγκάζεται να μιλήσει στη μητέρα του και αυτή παραδέχεται τα πάντα. “Με βοηθάει να μην πονάω. Να μη σκέφτομαι πόσο μόνη είμαι. Εσύ έλειπες…”, προσπαθεί να δικαιολογηθεί. “Αν δεν το κόψεις, θα φύγω και δεν θα με ξαναδείς,” την απειλεί εκείνος.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like