Οι Πανθέοι: Αυτός είναι ο στρατηγός και πατριάρχης των Πανθέων

Οι Πανθέοι: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ο Βλάσης Πανθέος. Ο στρατηγός, πατριάρχης των Πανθέων. Έχω δώσει δεκάδες μάχες στη ζωή μου και τις έχω κερδίσει όλες. Τα παράσημα που μου απονεμήθηκαν για τον ηρωισμό μου στον Μακεδονικό Αγώνα θα κοσμούν τη στολή μου ακόμα και στον θάνατό μου. Το μεγαλύτερό μου, όμως, παράσημο είναι η οικογένειά μου.

Οι Πανθέοι: Αυτός είναι ο στρατηγός και πατριάρχης των Πανθέων

Τα έξι μου παιδιά που γαλουχήθηκαν με τις αξίες και το ήθος που στερέωσε για γενεές ολόκληρες το σπιτικό μας. Για αυτό και η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της γυναίκας μου Νένας δεν κρύβω πως με συγκλόνισε και αποτέλεσε την αρχή της τρομερής μεταστροφής μου.

Άρχισα να απομακρύνομαι από την εκκλησία και να στρέφω την πίστη μου στον πνευματισμό. Το μόνο που με απασχολεί πια είναι να προστατέψω τα παιδιά μου από το να κάνουν κι εκείνα τα ίδια λάθη με εμένα και να δώσω μια και καλή ένα τέλος στην περιβόητη κατάρα των Πανθέων.

Οι Πανθέοι

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More