Οι Πανθέοι spoiler: Το όνειρο του Ισίδωρου φέρνει ανησυχία στην οικογένεια

Οι Πανθέοι spoiler: Στο αποψινό επεισόδιο, ο Ισίδωρος θα βιώσει ένα προφητικό όνειρο που θα αλλάξει ριζικά την κατάσταση στην οικογένειά του. Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ προχωρά με ανατρεπτικά γεγονότα, που συνεχώς διαδέχονται η ένα στην άλλη, προκαλώντας έντονη αγωνία στους θεατές.

Οι Πανθέοι spoiler: Το όνειρο του Ισίδωρου φέρνει ανησυχία στην οικογένεια

Τελικά, η Μάρμω αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι του Ανδρέα και συμφωνεί να γίνει αντικείμενο μιας πορτραίτου από τον Κίτσο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, διακόπτει ο Τέλης και ανακοινώνει ότι η Πέλλα συνελήφθη και φυλακίστηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Από την άλλη πλευρά, η προσπάθεια εκβιασμού του Στάθη προς τον Βαλλίδη αποβαίνει εντελώς ανεπιτυχής, οδηγώντας στην άμεση απόλυσή του. Ο Χρυσίνας δεσμεύει τον Μαρμάρη να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να πείσει τον Ισίδωρο να επαναλάβει τη λειτουργία των μεταλλείων.

Παράλληλα, η επικείμενη ανάγνωση της διαθήκης του Βλάση προκαλεί εντάσεις στην οικογένεια των Πανθέων. Η Δέσποινα ανησυχεί για το μέλλον της Μερόπης, ενώ η Χρυσοστόμη και ο Ισίδωρος επιμένουν να συνεχιστεί η διαδικασία. Συγχρόνως, ο Ισίδωρος εντοπίζει την Χρυσοστόμη στην Κηφισιά και της ζητά να ορκιστεί ότι ο πατέρας τους δεν προδόθηκε ποτέ από τη μητέρα τους.

Στο ίδιο βράδυ, ο Ισίδωρος θα βιώσει ένα παράξενο προφητικό όνειρο, το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα της κατάστασης. Ποια μυστικά κρύβει ακόμα η οικογένεια των Πανθέων; Ποια είναι η επόμενη κίνηση σε αυτήν τη συναρπαστική σειρά;

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More