Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Πανθέοι spoiler: Η ζωή της Πέλλας βρίσκεται σε κίνδυνο

Οι Πανθέοι spoiler: Η επιτυχημένη σειρά ξεκίνησε με μεγάλη δυναμική και συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις συναρπαστικές εξελίξεις της. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου, της σειράς,θα παρακολουθήσουμε πολλά συναρπαστικά γεγονότα.

Οι Πανθέοι spoiler: Η ζωή της Πέλλας βρίσκεται σε κίνδυνο

Μεταξύ άλλων, το επεισόδιο εστίασε στη ζωή της Πέλλας, η οποία βρέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Κίτσος, εκλιπαρώντας τον Ανδρέα, προσπαθεί να σώσει την τραυματισμένη Πέλλα, χωρίς να την πάει στο νοσοκομείο, προκαλώντας έντονη αναστάτωση στη Μάρμω. Παρόλα αυτά, η ζωή της Πέλλας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο, και ο Ανδρέας θα αναγκαστεί να ρισκάρει πολλά περισσότερα από την υπόληψη και το κύρος του.

Ταυτόχρονα, ο Στάθης συνεχίζει την έρευνά του για στοιχεία που να αποδεικνύουν την παρατυπία που έχει εντοπίσει στην εταιρεία του Βαλλίδη. Ένα όνομα ενός Αρμένη προμηθευτή τραβάει την προσοχή του.

Εν τω μεταξύ, η Δέσποινα μαθαίνει για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της αδελφής της, Μερόπης, και αποφασίζει να την βοηθήσει σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Τέλος, ο Ισίδωρος προσεγγίζει τη Μιρέλλα, αναζητώντας τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα του. Η Χρυσοστόμη προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να ανασύρει το παρελθόν, ενώ ο Μαρμάρης καταβάλλει κάθε προσπάθεια με κάθε δυνατό μέσο να τον πείσει να ξανανοίξει τα Μεταλλεία, τα οποία κρύβουν μυστικά των Πανθέων εδώ και καιρό.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like