Οι Πανθέοι spoiler: Η Διαθήκη τους γεμίζει αγκάθια και μίσος

Οι Πανθέοι spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, πολλές σημαντικές εξελίξεις προβλέπονται. Η απόπειρα εκβιασμού του Στάθη προς τον Βαλλίδη αποτυγχάνει, και αυτό οδηγεί στην απόλυσή του. Ταυτόχρονα, η διαθήκη του Βλάση ανοίγει, δημιουργώντας τριβές στα μέλη της οικογένειας Πανθέου.

Οι Πανθέοι spoiler: Η Διαθήκη τους γεμίζει αγκάθια και μίσος

Ο Ισίδωρος, αντιμέτωπος με τις προσωπικές του αναζητήσεις, ζητά από τη Μιρέλλα να τον φέρει σε επαφή με το πνεύμα της μητέρας του. Παράλληλα, ο Κίτσος ανακαλύπτει ότι έχει αναπτύξει δυνατά συναισθήματα για τη Μάρμω, η οποία συμφωνεί να ποζάρει για το πορτρέτο της από τον Κίτσο.

Τον ίδιο καιρό, ο Τέλης εμφανίζεται στο ατελιέ του Κίτσου με ειδήσεις που ταράζουν τον νεαρό. Η Αστυνομία έχει συλλάβει την Πέλλα και την κρατεί στο τμήμα. Ο Κίτσος επισπεύδει να την βοηθήσει. Παράλληλα, η Χρυσοστόμη δεσμεύεται να πείσει τον Ισίδωρο να επαναλειτουργήσει τα μεταλλεία και ζητά τη βοήθεια του Μαρμάρη. Ο Ισίδωρος αναζητά την αλήθεια για τον πατέρα του από την Χρυσοστόμη και τελικά την βρίσκει.

Στην ίδια περίοδο, η μεγάλη στιγμή για την οικογένεια Πανθέου πλησιάζει καθώς η ανάγνωση της διαθήκης του Βλάση προκαλεί τριβές. Η Δέσποινα ανησυχεί για την Μερόπη, αλλά η Χρυσοστόμη και ο Ισίδωρος επιμένουν να συνεχίσουν τη διαδικασία.Στο μεταξύ, ο Στάθης αναζητά πληροφορίες για τον Μπέντοβα από τον Φάνη, ενώ η Πέλλα ενοχλείται από την απόφαση της Μάρμω να ποζάρει για τον Κίτσο. Προσπαθεί να την αποτρέψει με κάθε τρόπο.

Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, ο Ισίδωρος έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τη Μιρέλλα, το μέντιουμ του Γραμματικού. Η Μιρέλλα του αποκαλύπτει τη σημασία της βέρας της μητέρας του και τον καθοδηγεί στο πώς μπορεί να επικοινωνήσει με το πνεύμα της Νένας, της μητέρας του. Αυτή η αποκάλυψη ταράζει τον Ισίδωρο.

Καθώς οι πλοκές συνεχίζονται να εξελίσσονται, ο Ισίδωρος εκφράζει την επιθυμία του να επικοινωνήσει με το πνεύμα της μητέρας του, Νένας, σε μια στιγμή απόγνωσης και αναζήτησης απαντήσεων.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More