Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Πανθέοι – Ο Ανδρέας συλλαμβάνεται

Οι Πανθέοι – Οι μέρες περνούν και όλα έχουν πάρει τον χειρότερο δρόμο. Ναζιστικές σημαίες κυματίζουν στην πρωτεύουσα και η Ελλάδα μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Παράλληλα, ο Στάθης επιστρέφει ψάχνοντας να βρει τη Ματούλα και τον γιο του, ενώ ο Θωμάς έρχεται αντιμέτωπος με τα συναισθήματά του για την Κατερίνα.

Οι Πανθέοι – Ο Ανδρέας συλλαμβάνεται

Η κυβέρνηση Τσολάκογλου, καθ’ υπόδειξη των Γερμανών, προχωράει σε συλλήψεις υπουργών του Μεταξά, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Ανδρέας. Το ξενοδοχείο της Νίνας, τώρα, επιτάσσεται από τους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν μαζί τους έναν παλιό «κακό» γνώριμο όλων. Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας, μετά τη σύλληψή του, οδηγείται στην Ασφάλεια, όπου κατηγορείται για προδοσία. Τα αδέλφια του, ακόμη και η Μάρμω, ψάχνουν τρόπο να τον βοηθήσουν, αλλά αν είναι κάτι που μπορεί να τον σώσει αυτή τη στιγμή είναι μόνο η φήμη που αποκόμισε ο Κίτσος στο μέτωπο.

Την ίδια ώρα, εκείνος μαζί με τον Τέλη προσπαθούν να σώσουν τη Ματούλα, που έχει εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο. Ο Μαρμάρης και οι Γερμανοί την ψάχνουν και ο Τέλης είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί για να σώσει τους συντρόφους του. Όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και η Νίνα είναι έτοιμη να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση, όμως ο Λουκάς είναι εκεί για να την αποτρέψει.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like