Οι Πανθέοι: Κρυμμένες αλήθειες και απαγορευμένα πάθη στην επιστροφή των “Πανθέων”

Οι Πανθέοι: Μέσω του καναλιού ΣΚΑΪ, οι Πανθέοι επιστρέφουν στην τηλεόραση μετά από 47 χρόνια. Στα επεισόδια της νέας σειράς αποκαλύπτονται σταδιακά οι ρόλοι και αποκαλύπτονται κρυμμένα μυστικά. Τα μυστικά αυτά είναι τόσο έξυπνα κρυμμένα που η αποκάλυψή τους θα ήταν βόμβα.

Οι Πάνθεοι: Κρυμμένες αλήθειες και απαγορευμένα πάθη στην επιστροφή των “Πανθέων”

Η ηθοποιός Melia Kreiling, γνωστή από το ρόλο της στη σειρά του Netflix Emily in Paris, υποδύεται τη Mάρμω Πανθέου.

Η Mάρμω Πανθέου η νεαρή σύζυγος του Ανδρέα Πανθέου. Η τραγωδία της απώλειας της οικογένειάς της έχει επηρεάσει βαθιά τη ζωή της. Ωστόσο, ο γάμος της με τον Ανδρέα την καθιστά μέλος της πλούσιας οικογένειας Πανθέου  και την εκθέτει σε πολλές περιπέτειες. Η σχέση της με τον Ανδρέα είναι σημαντική για εκείνη και ταυτόχρονα αναπτύσσει ένα απαγορευμένο πάθος για τον Κίτσο.

Η σειρά διαδραματίζεται στην περίοδο πριν από το ξέσπασμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη. Στην Αθήνα, η οικογένεια Πανθέου συγκεντρώνεται στο αρχοντικό της, καθώς ο Βλάσης Πανθέος, ο πατριάρχης της οικογένειας Πaνθέου, φτάνει στο αποκορύφωμα της ζωής του. Ανακοινώνεται ο θάνατός του και ένα συγκλονιστικό μυστικό έρχεται στο φως. Λίγο πριν φύγει, αρνήθηκε την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη Μάρμω, η οποία εμφανίζεται απροσδόκητα στην οικογένεια. Η παρουσία της διαταράσσει τις οικογενειακές ισορροπίες και προκαλεί απαγορευμένα συναισθήματα.

Όσο περνάει ο καιρός, η οικογένεια Pantheon βιώνει τον έρωτα και αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά και επικίνδυνους κινδύνους που σχετίζονται με τον επικείμενο πόλεμο και το δίκτυο των κατασκόπων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι πρωταγωνιστές του μυθιστορήματος δοκιμάζονται.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More