Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 73 – Η απιστία της Μάρμως φανερώνεται

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 73 – Η Μερόπη προτείνει στον Στέφανο και τη Θάλεια να γίνει νονά του παιδιού τους η Μιρέλλα. Οι υποψίες της Χρυσοστόμης σχετικά με την απιστία της Μάρμως και του Κίτσου προς τον Ανδρέα επιβεβαιώνονται.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 73 – Η απιστία της Μάρμως φανερώνεται

Η Μάρμω μοιράζεται την ανησυχία της με τον Κίτσο σχετικά με τη συμπεριφορά του Ανδρέα και την απόμακρη στάση του απέναντί της. Ο Κίτσος αναρωτιέται αν ήρθε η στιγμή να του μιλήσουν. Η Μάρμω θεωρεί ότι η συζήτηση αυτή θα τον συντρίψει, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις με τους Αυγουστάκηδες και τον επερχόμενο πόλεμο. Ταυτόχρονα, ο Ανδρέας αποφασίζει να ενημερώσει τον Φάνη και τον Ισίδωρο για τον κατάσκοπο που έχει εισχωρήσει στην οικογένεια των Πανθέων.

Η Νίνα υποψιάζεται τον Μαρμάρη και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει, αν και η ανακάλυψη του προορισμού του τη σοκάρει ακόμη περισσότερο. Εν τω μεταξύ, η Πέλλα αναζητά μια σανίδα σωτηρίας και βρίσκει παρηγοριά στον μοναδικό πραγματικό φίλο που της έχει απομείνει. Θα αποκαλυφθούν οι αλήθειες που κρύβονται πίσω από τις υποψίες της Χρυσοστόμης σχετικά με την απιστία της Μάρμως και του Κίτσου; Πώς θα αντιδράσει ο Ανδρέας αν μάθει για τις υποψίες της Μάρμως και του Κίτσου εναντίον του;

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like