Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 63 – Ο Δημήτρης είναι ζωντανός

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 63 – Στη Σύρο, η Μάρμω και ο Κίτσος ζούν τον έρωτα τους όπως θα ζούσε ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Ωστόσο, η Μάρμω, ψάχνοντας επιβεβαίωση για τις επιλογές της, απευθύνεται στον Θεό, ζητώντας ένα σημάδι που θα της επιβεβαιώσει τον σωστό δρόμο. Αναρωτιέται αν κάθε επιλογή της είναι ορθή.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 63 – Ο Δημήτρης είναι ζωντανός

Παράλληλα, στην Αθήνα, ο Ανδρέας και η Σοφία αφιερώνουν πολύ χρόνο στη συνεργασία τους, εργαζόμενοι τόσο στην κλινική όσο και για το Υπουργείο. Παρόλα αυτά, η σχέση τους αντιμετωπίζει προκλήσεις από τη Χρυσοστόμη και τη Σεβαστή. Η στενή τους συνεργασία δεν είναι αποδεκτή από όλους. Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα προτείνει το διαζύγιο στον Γαλάτη, αλλά εκείνος ζητά χρόνο για να μιλήσει πρώτα με τον γιο του, τον Κίτσο. Οι δυσκολίες τους αντικατοπτρίζονται στις προσπάθειες να διατηρήσουν την οικογενειακή ενότητα.

Στο Γραμματικό, ο Στέφανος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Θάλεια την αλήθεια: ότι ο Δημήτρης είναι ζωντανός. Παράλληλα, ο Μαρμάρης σχεδιάζει να κάψει τις αποθήκες με τα φάρμακα του Φάνη και του Στάθη. Η ζωή των χαρακτήρων εξελίσσεται σε μια περίπλοκη ιστορία αποφάσεων, αποκαλύψεων και συγκρούσεων που επηρεάζουν τον καθημερινό τους βίο.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like