Οι Πανθέοι – Αποβάλλει το μωρό – Οδηγείται στην παράνοια

Οι Πανθέοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ανδρέας αναλαμβάνει ενεργά τον ρόλο της στήριξης για τη Μάρμω, η οποία διέρχεται από δύσκολες ψυχολογικές στιγμές μετά την αποβολή της. Παράλληλα, προσπαθεί να διαχειριστεί και τα δικά του συναισθήματα που προέκυψαν από το τραυματικό αυτό γεγονός.

Οι Πανθέοι – Αποβάλλει το μωρό – Οδηγείται στην παράνοια

Η Δέσποινα, ανησυχεί βαθιά και ελπίζει ότι ο Κίτσος δεν θα μάθει για την αποβολή της Μάρμω. Φοβάται ότι μια τέτοια αποκάλυψη θα οδηγήσει τον Κίτσο και τη Μάρμω ξανά κοντά. Ωστόσο, ο Κίτσος παραμένει στο παρασκήνιο και είναι πιθανό να μάθει την αλήθεια σύντομα. Κατά μέρος, η Καλή, βυθισμένη στις ενοχές για μια κατάρα που εξαπέλυσε στο παρελθόν, αντιλαμβάνεται πώς αυτή επηρεάζει αθώους όπως ο Ανδρέας και η Μάρμω. Εκφράζει την επιθυμία της στη Χρυσοστόμη να συναντήσει τη Μάρμω, ελπίζοντας σε μια αποκατάσταση των πραγμάτων.

Τέλος, η Βέτα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς δεν έχει πού να αφήσει την Ουρανία. Αποδέχεται την πρόταση της Νίνας και φέρνει την Ουρανία στο ξενοδοχείο για να κρατήσει συντροφιά στον μικρό Σπύρο. Ωστόσο, η συνάντηση των δύο παιδιών οδηγεί σε απρόσμενες εξελίξεις, ανατρέποντας τα δεδομένα και δημιουργώντας νέα δραματικά γεγονότα.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More