Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Οι Πανθέοι – Αποφασισμένος να κερδίσει την Μάρμω

Οι Πανθέοι – Την Τρίτη (17/10), στο επερχόμενο επεισόδιο της σειράς, το κοινό περιμένει να δει τη συνέχεια από την ερωτική εξομολόγηση που έκανε ο Κίτσος στη Μάρμω, και τις αντιδράσεις της Μάρμως. Η Μάρμω πηγαίνει να βρει τον Κίτσο και σοκάρεται από όσα της λέει. Ο Κίτσος εξηγεί πως είναι ερωτευμένος μαζί της και δεν μπορεί να μείνει πλέον στην πόλη.

Οι Πανθέοι – Αποφασισμένος να κερδίσει την Μάρμω

Η ανατροπή αυτή ξαφνιάζει τη Μάρμω, η οποία επιστρέφει σπίτι της και ανεβάζει πυρετό από την ένταση. Ο Ανδρέας ανησυχεί για την υγεία της, αλλά η Σεβαστή τον καθησυχάζει, υποσχόμενη να προσέχει τη Μάρμω. Ο Στάθης επιβεβαιώνει το δυσάρεστο νέο για τον Δημήτρη, ότι το πλοίο ναυάγησε και εκείνος χάθηκε. Τώρα πρέπει να βρει τρόπο να το ανακοινώσει στη Θάλεια.

Η Χρυσοστόμη δέχεται ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από το θεραπευτήριο όπου φιλοξενείται η θεία Καλή και τρέχει μαζί με τη Δέσποινα για να μάθει τι συμβαίνει εκεί. Η Μαριάννα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στη Βέτα και να της αποκαλύψει ότι έχει σχέση με τον άντρα της, τον Φάνη. Η Μάρμω μαζεύει όλο της το θάρρος και αποφασίζει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Κίτσο να μη φύγει. Του λέει: “Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να φύγεις έτσι βιαστικά! Σκέψου το ξανά, σκέψου το μέλλον σου.”

Ο Κίτσος την φιλάει, αλλά στη συνέχεια απομακρύνεται και της λέει ότι πρέπει να φύγει. Εντούτοις, ο Κίτσος είναι αποφασισμένος να την κερδίσει, ενώ η Μάρμω έχει τύψεις και προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει. Την ίδια ώρα, η Λιάνα πηγαίνει πάλι στο Γραμματικό για να συναντήσει τον Θωμά, ενώ το μυαλό του Ισίδωρου είναι απασχολημένο με τη δεύτερη διαθήκη που θα ανατρέψει τις πεποιθήσεις του. Ο Φάνης υπόσχεται να συμπαρασταθεί στον Στάθη, ενώ η Μαριάννα είναι αποφασισμένη να ταράξει τη ζωή του.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like