Οι Πανθέοι – Αγκάθια στη σχέση Σεβαστής – Μάρμως

Οι Πανθέοι – Η σχέση της Σεβαστής με τη Μάρμω βρίσκεται σε δοκιμασία μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της Μάρμως με τον Κίτσο. Ολόκληρο το πλότ της ιστορίας ανατρέπεται με αυτήν την ανακάλυψη. Εν τω μεταξύ, η Μιρέλλα ταξιδεύει στη Σαράφαινα και εκεί μαθαίνει την πραγματική αλήθεια σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από 50 χρόνια κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς.

Οι Πανθέοι – Αγκάθια στη σχέση Σεβαστής – Μάρμως

Η Σεβαστή αποφασίζει να ενημερώσει τον Ανδρέα σχετικά με τη σχέση της Μάρμως με τον Κίτσο, ενώ ο Κίτσος δεν έχει ακόμα εκφράσει τις δικές του σκέψεις και συναισθήματα. Η άφιξη της Μερόπης και της Θάλειας στο Γραμματικό αναγκάζει τον Ισίδωρο να κρύψει την αναστάτωσή του σχετικά με τα οικογενειακά μυστικά που κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια.

Ο τραυματισμός ενός εργάτη κρατά τον Ανδρέα στα Γιάννενα και τον αναγκάζει να αναβάλει την έκπληξη που ετοίμαζε για τη Μάρμω. Την ίδια στιγμή, ο Φάνης καλεί τον Γαζή να συζητήσουν σχετικά με την προίκα της Λιάνας, ενώ η Μάρμω λαμβάνει μια τολμηρή απόφαση για το μέλλον της. Και στο μεταξύ, η Δέσποινα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τρομερή αποκάλυψη καθώς εισβάλει απρόσκλητη στο ατελιέ του Κίτσου, μαζί με τη Χρυσοστόμη! Η ανακάλυψη της κρυφής σχέσης της Μάρμως με τον Κίτσο αναστατώνει τη Σεβαστή και δημιουργεί έναν καταιγισμό συναισθημάτων μέσα της.

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συγκρούονται, καθώς καθένα από τα χαρακτήρες αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις αλλαγές που φέρνει αυτή η αποκάλυψη. Οι προσωπικές σχέσεις, οι οικογενειακά μυστικά και οι ανεκδιήγητες αποφάσεις κρατούν τους χαρακτήρες σε έναν συναισθηματικό σεισμό, ενώ η απρόσκλητη επίσκεψη της Δέσποινας μαζί με τη Χρυσοστόμη στο ατελιέ του Κίτσου υπόσχεται να φέρει ακόμα περισσότερες ανατροπές και αναταραχές στην ιστορία αυτή.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More