Οι Πανθέοι 4/12/23: Κρατά κρυφή την εγκυμοσύνη της

Οι Πανθέοι 4/12/23: Η Μάρμω, μετά την ανακάλυψη της εγκυμοσύνης της, προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Αρχικά, κρατάει κρυφή την είδηση από τον Ανδρέα και τη Σεβαστή.

Οι Πανθέοι 4/12/23: Κρατά κρυφή την εγκυμοσύνη της

Ωστόσο, αποφασίζει να μην κρατήσει το μυστικό από τη φίλη της, τη Νίνα. Η Νίνα, συμβουλεύοντάς την, υπογραμμίζει τη σημασία του να μοιραστεί τα νέα με τον πατέρα του παιδιού. Παράλληλα, ο Ανδρέας προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια άλλη έκπληξη που σχετίζεται με τον ίδιο και τους γονείς του. Παρά τα διλήμματά του, πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια και να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει σε αυτό το θέμα.

Από την άλλη πλευρά, ο Κίτσος έχει θέσει σε εφαρμογή το δικό του σχέδιο για να εκφράσει ανοιχτά στη μητέρα του, Δέσποινα, την αποδοχή και την έγκρισή του για τη σχέση της με τον Σολδάτο. Καθώς η ημέρα του διπλού γάμου της Λιάνας και της Θάλειας πλησιάζει, οι σχέσεις του Θωμά και της Χρυσίνας βρίσκονται σε κρίσιμη στιγμή, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μεγάλες αλλαγές.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More