Οι Πανθέοι 27/9/23: Ο Κίτσος αντιστέκεται στον έρωτα για την Μάρμω

Οι Πανθέοι 27/9/23: Ο Κίτσος και η Μάρμω βρέθηκαν στον Βασιλικό Κήπο μετά από μια πρωτοβουλία της Μάρμως. Καθώς ο χρόνος περνούσε, η σχέση τους έφτασε σε ένα νέο επίπεδο. Ο Κίτσος αρχίζει να νιώθει ότι δημιουργούνται ισχυρά συναισθήματα για τη Μάρμω μέσα του.

Οι Πανθέοι 27/9/23: Ο Κίτσος αντιστέκεται στον έρωτα για την Μάρμω

Προσπαθώντας να καταστείλει αυτά τα συναισθήματα και να αντισταθεί σε αυτές τις νέες ανακαλύψεις, αποφασίζει να αναζητήσει τη συντροφιά της Πέλλας. Ταυτόχρονα, ο Στάθης τυχαία γνωρίζει την Αλέκα χωρίς να γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα. Αυτή είναι η κόρη του πρώην αφεντικού του και του ανθρώπου που σκοπεύει να εκβιάσει.

Καθώς οι δύο τους συνεχίζουν να αλληλεπιδρούν, το μυστικό αυτό απειλεί να ξεσπάσει και να έρθει στο φως.Εν τω μεταξύ, ο Ισίδωρος βρίσκεται σε μια στιγμή απόγνωσης και αναζητά τη Μιρέλλα, που έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με το πνεύμα της μητέρας του, της Νένας.

Ο Ισίδωρος ελπίζει να αποκτήσει κάποιες απαντήσεις και καθοδήγηση από τον κόσμο των πνευμάτων μέσω της Μιρέλλας, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις ανασφάλειές του. Έτσι, οι ζωές των χαρακτήρων συνεχίζουν να εξελίσσονται και να διαπλέκονται, καθώς ανακαλύπτουν την αλήθεια για τους εαυτούς τους και τους άλλους γύρω τους.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More