Οι Πανθέοι 22/9/23: Επιλέγει να εκπληρώσει την επιθυμία του Ανδρέα

Οι Πανθέοι 22/9/23: Η Μάρμω, μετά από μεγάλη σκέψη, επιλέγει επιτέλους να εκπληρώσει την επιθυμία του Ανδρέα και να αφήσει τον Κίτσο να τη σχεδιάσει για ένα πορτρέτο. Ωστόσο, πριν προλάβουν να ξεκινήσουν αυτό το εγχείρημα, ο ερχομός του Τέλη διακόπτει τη στιγμή τους.

Οι Πανθέοι 22/9/23: Επιλέγει να εκπληρώσει την επιθυμία του Ανδρέα

Ο Τέλης ενημερώνει τον Κίτσο για τη σύλληψη της Πέλλας και την κράτησή της από την αστυνομία. Η επιχείρηση εκβιασμού που επιχείρησε ο Στάθης κατά του Βαλλίδη αποτυγχάνει και οδηγεί στην απόλυσή του από τη θέση του.

Η Χρυσίνα δεσμεύεται στον Μαρμάρη να κάνει τα πάντα για να πείσει τον Ισίδωρο να αναστήσει τη λειτουργία των μεταλλείων. Ο Ισίδωρος, αποφασισμένος, βρίσκει τη Χρυσοστόμη στην Κηφισιά και την υποχρεώνει να ορκιστεί ότι ο πατέρας τους δεν παραβίασε ποτέ την εμπιστοσύνη της μητέρας τους. Η Χρυσοστόμη συγκινημένη και αφοσιωμένη στον αδερφό της, υποτάσσεται στο αίτημά του.

Αργότερα, την ίδια νύχτα, ο Ισίδωρος βιώνει ένα παράξενο προφητικό όνειρο που θα σημαδέψει το μέλλον. Οι εικόνες από το όνειρο αυτό παραμένουν ζωντανές στον νου του, προκαλώντας τον να αναρωτηθεί για τον ρόλο που πρόκειται να διαδραματίσει στα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω του.

Με αυτές τις εξελίξεις, οι ζωές των χαρακτήρων συνεχίζουν να ενδίδουν σε μια πολύπλοκη διαδικασία εξέλιξης, ενώ οι αποφάσεις που λαμβάνονται ανατρέπουν την ισορροπία του κόσμου τους. Καθώς η ιστορία προχωρά, αποκαλύπτονται νέα μυστικά και προκλήσεις, καθιστώντας την περιπέτεια ακόμα πιο συναρπαστική και ανατρεπτική για τους χαρακτήρες μας.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More