Οι Πανθέοι 22/11/23: Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει την ταυτότητα του νόθου

Οι Πανθέοι 22/11/23: Ο Ανδρέας, έχοντας πλέον σοβαρές υποψίες για την απιστία της Μάρμως, αποφασίζει να εξερευνήσει τη διαδικασία διαζυγίου. Στρέφεται στον Ισίδωρο και του ζητά να τον καθοδηγήσει σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει για να προχωρήσει σε αυτήν τη διαδικασία.

Οι Πανθέοι 22/11/23: Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει την ταυτότητα του νόθου

Την ίδια στιγμή, η Μάρμω δέχεται την επίσκεψη της Δέσποινας, η οποία την κατηγορεί ανοικτά για τη σχέση της με τον γιο της. Η Δέσποινα απαιτεί από τη Μάρμω να τερματίσει άμεσα αυτήν τη σχέση. Παράλληλα, ο Κίτσος δεν είναι έτοιμος να αφήσει τη Μάρμω να φύγει εύκολα από τη ζωή του. Ήδη σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του για να κερδίσει πίσω την Μάρμω από τον Ανδρέα.

Στο Γραμματικό, η Θάλεια καλείται επίσημα να δειπνήσει στο σπίτι του Χρυσίνα με τον πεθερό και το μέλλοντα σύζυγό της. Ο Ισίδωρος μοιράζεται όλη την αλήθεια με τη Μιρέλλα, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του ως νόθου, καθώς και την κρυφή σχέση του ανιψιού του, του Κίτσου, με τη Μάρμω. Καθώς οι σχέσεις και οι εξελίξεις συνεχίζονται να πλέκονται στην ιστορία, ο κόσμος των χαρακτήρων φαίνεται να ανατρέπεται ολοένα και περισσότερο. Ο Ανδρέας, παρά τις αμφιβολίες του για την πιστότητα της Μάρμως, ξεκινά τη διαδικασία του διαζυγίου, αντιμετωπίζοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Ο Κίτσος, αποφασισμένος να διεκδικήσει την αγάπη της Μάρμως, σκαρφίζεται σχέδια που αναμένεται να προκαλέσουν στάθμο στην εξέλιξη της πλοκής. Παράλληλα, στο Γραμματικό, η επίσκεψη της Θάλειας δημιουργεί μια νέα δυναμική στις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων, ενώ ο Ισίδωρος συνεχίζει να αποκαλύπτει τα μυστικά που έως τώρα έκρυβε, ρίχνοντας φως σε πτυχές του παζλ που δεν είχαν γίνει ακόμη αντιληπτές.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More