Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

«Ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι στυγερή δολοφονία! Μου έστειλαν φωτογραφίες που δείχνουν…»

«Οι φωτογραφίες ήρθαν στα χέρια τους από έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν…».

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. “Γραμμή ζωής”, ο Γεράσιμος Κουρούκλης, ο οποίος τόνισε πως ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι στυγερή δολοφονία και πως το κόψιμο στο χέρι του ήταν ανάποδο. Δηλαδή, ο ίδιος ως αριστερόχειρας, δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό το κόψιμο, αλλά κάποιος άλλος.

«Ότι είναι στυγερή δολοφονία, το έχω πει και το έχω γράψει. Λάβαμε κάποιο τηλεφώνημα από μια ομάδα ανθρώπων, από ένα blog και ζήτησαν να μεσολαβήσουμε εμείς σαν silver alert, για την ασφάλεια των πληροφοριών. Μου έστειλαν φωτογραφίες που δείχνουν τη σωρό του Βαγγέλη, όπως βρέθηκε στον τόπο της ανεύρεσής του. Μου είπαν ότι αυτές οι φωτογραφίες ήρθαν στα χέρια τους από έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο, όταν έγινε η κλήση από πολίτες για την ανεύρεση.

Κάτι δεν πήγαινε καλά με τα τραύματα που είχε ο Βαγγέλης στα χέρια του. Μου είπαν ότι αυτές οι φωτογραφίες είχαν επιδειχθεί σε ιατροδικαστή, ο οποίος είχε βγάλει το συμπέρασμα ότι το κόψιμο στο χέρι του Γιακουμάκη ήταν ανάποδο. Δηλαδή, δεν θα μπορούσε ο Γιακουμάκης, όντας αριστερόχειρας, να κάνει ένα τέτοιο κόψιμο, αλλά κάποιος άλλος τρίτος να το κάνει με το δικό του χέρι. Ζήτησα να πάρω το όνομα του ιατροδικαστή, δεν μου το έδωσαν, μου είπαν ότι δεν υπήρχε ιατροδικαστική έκθεση. Είχα τις αμφιβολίες μου, δεν είχα άλλη εναλλακτική και όπως το έλαβα αυτό το e-mail, το έστειλα στον εισαγγελέα και στην ασφάλεια. Δεν ξέρω τι έγινε παρακάτω».

You might also like