Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Σαμαράς είχε… ξεχάσει 700.000.000€ σε λογαριασμό στην ΤτΕ

Την ίδια ώρα που ζητούσαν από τον Ελληνικό λαό να ματώσει, Σαμαράς και Στουρνάρας είχαν ξεχασμένα 700εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμό της ΤτΕ. Με αυτά τα χρήματα η πληρωμή του ΔΝΤ.

Από έναν ξεχασμένο… λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδας βρέθηκαν τα 700 εκατομμύρια ευρώ της δόσης για το ΔΝΤ σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές με αποτέλεσμα να μην αγγιχθούν τα ταμειακά διαθέσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα ανακαλύφθηκαν σε λογαριασμό της ΤτΕ και ήταν δεσμευμένα και με βάση αυτά τα χρήματα δόθηκε η εντολή από την Ελλάδα προς το ΔΝΤ για να πάρει τα λεφτά και να πληρωθεί η δόση.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός τήρησε το λόγο του ότι δεν θα δώσει ούτε ευρω από τα διαθέσιμα των ταμείων για να πληρώσει τις δόσεις και δεν «έφυγε πίσω από την κόκκινη γραμμή».

«Εχουμε εξασφαλίσει μισθούς και συντάξεις του Μαΐου» υποστηρίζουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές και υποστηρίζουν: «Εμείς είχαμε πει δεν πληρώνουμε αν δεν υπάρχουν χρήματα για μισθούς και συντάξεις». Διευκρίνιζαν δε ότι χρειάστηκε να βάλει το κράτος ακόμη 90 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να συμπληρωθεί το ποσό της δόσης του ΔΝΤ.

You might also like