Ο Πρώτος Από Εμάς – Περιλήψεις επεισοδίων 34 – 35

Ο Πρώτος Από Εμάς – Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 22:30 και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 22:00 με 2 νέα επεισόδια γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις, συγκίνηση, αλλά και χιούμορ!

Ο Πρώτος Από Εμάς – Περιλήψεις επεισοδίων 34 – 35

Στο πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη στις 22:30, η Έλενα αντιμετωπίζει δυσάρεστα νέα που επηρεάζουν όχι μόνο τη ζωή της αλλά και όλη την παρέα. Ένα αναπάντεχο κοριτσίστικο πιτζάμα πάρτι όμως ανατρέπει την κατάσταση, ενώ η Σμαράγδα, με μια τρυφερή σκηνή μητέρας-κόρης, της φυτεύει μια νέα ιδέα. Οι συναντήσεις του Φίλιππου και του Λεωνίδα, μετά από χρόνια, προκαλούν συναισθηματικές ανακατατάξεις, ενώ ο Άλκης και η Κάτια αναμένουν με ανυπομονησία τον υπέρηχο. Τα πράγματα φτάνουν στα όριά τους για τη Σοφία με τον Κοσμά, μετά από έναν έντονο καυγά, ενώ ο Έβαν επιστρέφει απροειδοποίητα και εισβάλλει δυναμικά στις ζωές όλων.

Στο δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη στις 22:00, η Κάτια και ο Άλκης, ενώ βρίσκονται σε ραντεβού στον γιατρό, αντιμετωπίζουν μια απρόσμενη επίσκεψη που θα τους επηρεάσει. Η Έλενα προτείνει μια νέα ιδέα που ανατρέπει τις αποφάσεις της, ενώ το παρελθόν του Φίλιππου επιστρέφει για να μείνει. Το μέλλον της Σοφίας και του Κοσμά φαίνεται δυσοίωνο, ενώ η Έλσα ανησυχεί για τα νέα δεδομένα που εισβάλλουν στη ζωή της. Η Αθηνά αντιμετωπίζει μια έκπληξη που την βάζει αντιμέτωπη με μια σημαντική απόφαση, ενώ ο Έβαν επιστρέφει δυναμικά και αποφασίζει να ανακτήσει ό,τι του ανήκει.

Η σειρά υπόσχεται να μας κρατήσει σε αγωνία και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και συναισθηματικής έντασης.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More