Ο Πρώτος Από Εμάς 5/10/23: Η Υγεία του Άλκη κλονίζεται

Ο Πρώτος Από Εμάς 5/10/23: Η Έλσα, η μοναχοκόρη του Άλκη, κατέφθασε στην Αθήνα, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, γεμάτη ανυπομονησία. Ήρθαν για να συναντήσουν τον Άλκη στο σπίτι του, αλλά το περίμεναν να τους υποδεχθεί με χαρά. Αλλά ο Άλκης, παρόλο που ήταν ήδη ελεύθερος από το νοσοκομείο, δεν είχε ακόμα ακούσει τα μηνύματά τους και δεν γνώριζε για την άφιξή τους.

Ο Πρώτος Από Εμάς 5/10/23: Η Υγεία του Άλκη κλονίζεται

Ο Φίλιππος, ένας παλιός φίλος της Έλσας, δεν άργησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να ξεκινήσει ένα αναπάντεχο φλερτ μαζί της. Αλλά η ξαφνική παρουσία της γυναίκας του, η Κάτια, στην πόλη, έριξε έναν σκοτεινό πέπλο πάνω στη σχέση τους. Η Κάτια, αφοσιωμένη στον Άλκη και τις ανησυχητικές εξελίξεις γύρω από την υγεία του, παραμελούσε τον σύζυγό της Κοσμά. Ο Κοσμάς άρχισε να ανησυχεί για τη συμπεριφορά της και την απομάκρυνση της από αυτόν.

Ο Άλκης, αντιμετωπίζοντας την πιθανότητα χειρουργικής επέμβασης, ταράσσεται βαθιά. Φοβάται όχι μόνο για την υγεία του αλλά και για τον ρόλο του ως πατέρας, αφού οι επιπλοκές σε αυτές τις επεμβάσεις είναι συχνές και δυνητικά καταστροφικές. Στο μεταξύ, η Σοφία, η σύζυγος του Κοσμά, συνειδητοποιεί για πρώτη φορά την αμέλεια προς τον εαυτό της.

Κάνει το λάθος να το μοιραστεί με τον σύζυγό της, δημιουργώντας ένα νέο κύμα αναταραχής στις σχέσεις τους. Η Έλσα, στο σπίτι του πατέρα της, βρίσκει τις εξετάσεις του και αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο σοβαρό είναι το θέμα με την υγεία του πατέρα της. Το προσεχτικά φυλαγμένο μυστικό πλέον βγαίνει στην επιφάνεια και η αγωνία πλακώνει την οικογένεια σε έναν νέο γύρο ανησυχιών και αναταραχής.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More