Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια της νέας σειράς του Open tv …

Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

Η Άννα και ο Μίλτος αποφασίζουν να παντρευτούν. Μέρες αργότερα, η κοπέλα πηγαίνει ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη για ένα σεμινάριο και όταν βλέπει μπροστά της τον Λαέρτη ξαφνιάζεται.

Οι δυο τους παραδίνονται αμέσως στο πάθος τους. Παράλληλα, ακόμα ένας θάνατος αναμένεται Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

Ο Ηρακλής συγκρούεται με τον Λαέρτη γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για τη διαρροή της συμφωνίας στον Τύπο.

Παράλληλα, στον Όμιλο Τσακίρη, συγκαλείται σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου, για να ανακαλύψουν ποιος είναι ο υπεύθυνος πίσω από τη διαρροή.

Από την άλλη, η Άννα λέει στη φίλη της τη Μάρω για τα σχέδια γάμου με τον Μίλτο, ενώ εκείνος κερνάει τους συναδέλφους του ανακοινώνοντας ότι σε έναν μήνα παντρεύεται!

Την επόμενη μέρα η Άννα συνεχίζει να διαβάζει τη δικογραφία της Βέρας Μωραΐτη, ανακαλύπτοντας κι άλλες σκοτεινές πτυχές του παρελθόντος.

Εν τω μεταξύ, το χάσμα στον γάμο του Λαέρτη και της Μάγιας μεγαλώνει, την ίδια στιγμή που ο άνδρας πολιορκεί όλο και πιο έντονα την Άννα, βάζοντάς τη σε ένα παιχνίδι που αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο. Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

Παράλληλα, ο Ηρακλής ενημερώνει τον Ανδρέα ότι ο Μίλτος επισκέφθηκε τον Χρήστο Κοντογιώργο, άρα σκαλίζει το παρελθόν και υποψιάζεται ότι του έχει μιλήσει ο πατέραςτου ο Σταύρος.

Λίγο αργότερα, η’Αν-να πηγαίνει στο μέρος που ήταν το πατρικό της σπίτι και μαθαίνει από έναν γείτονα πού είναι θαμμένος ο Αλέξανδρος Μωραΐτης.

Όταν επισκέπτεται τον τάφο, εκτός από το όνομα του Αλέξανδρου βλέπει και το όνομα Μαριάννα Μωραΐτη και σοκάρεται.

Την ίδια στιγμή ο Σταύρος προειδοποιεί τον Μίλτο να μη σκαλίζει το παρελθόν και να είναι πιο προσεκτικός.

Οι μέρες περνούν και η Μάρω ανακοινώνει στην Άννα, η οποία της είχε ζητήσει να ψάξει πού ανήκει τώρα το πατρικό της, ότι το έχει αγοράσει ο Νίκος Αθανασίου, νομικός σύμβουλος των Τσακίρηδων.

Εν τω μεταξύ, ο νέος κύκλος αίματος που έχει ανοίξει μεγαλώνει με μία ακόμη δολοφονία. Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

Την ίδια ώρα ο Λαέρτης βρίσκεται στη Βουδαπέστη για να κανονίσει μία ακόμη σημαντική, οικονομική συμφωνία για τον Ομιλο, ενώ ο Μίλτος ανακαλύπτει ότι η Άννα τού έχει πει ψέματα.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τους φόνους, κάτι που αρχίζει να ανησυχεί τον Ανδρέα, ο οποίος δίνει εντολή στον Ηρακλή να πάψουν να συνεργάζονται με την εταιρεία του Κοντογιώργου και να σιγουρέψει πως ο Κοντογιώργος δεν θα μιλήσει.

Στο μεταξύ, το μπρελόκ που βρέθηκε δίπλα στον έναν δολοφονημένο οδηγεί την Αστυνομία να υποψιαστεί τον Λαέρτη.

Στη συνέχεια, ο Μίλτος, πηγαίνοντας να πάρει κατάθεση από τον Λαέρτη στη βίλα των Τσακίρηδων, μαθαίνει από τη Μάγια πως είναι στη Βουδαπέστη, εκεί που διεξάγεται και το σεμινάριο της Άννας.

Η Άννα βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Λαέρτη και δεν πιστεύει στα μάτια της ότι είναι κι αυτός στη Βουδαπέστη.

Οι δυο τους περνούν τη μέρα μαζί… αλλά και τη νύχτα. Την ίδια ώρα η Βέρα, που έχει ειδοποιηθεί, φτάνει στη Βουδαπέστη για να δει, έστω και από μακριά, την Άννα.

Από την άλλη, η Μάγια, βλέποντας την ομοιότητα της Άννας με τη γιαγιά της, ζητάει από τον Ανδρέα να μάθει αν υπήρχε κάποιος ειδικός λόγος που προσελήφθη η κοπέλα στο ίδρυμα.

Εν τω μεταξύ, η Άννα με τον Λαέρτη επιστρέφουν από τη Βουδαπέστη και ο Μίλτος τον βρίσκει στριμώχνοντάς τον σχετικά με το μπρελόκ του που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Την ίδια στιγμή π Μάγια παίρνει την Άννα για να πάνε για καφέ με σκοπό να την ψαρέψει για τα πάντα. Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδιο 5, 6, 7, 8, 9, 10

Την επόμενη μέρα ο Ανδρέας χρησιμοποιεί την επιρροή του και καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για να του ζητήσει να απομακρυνθεί η έρευνα από τον γαμπρό του.

Ο θάνατος καραδοκεί ξανά και αυτή τη φορά στον στόχο δεν είναι κάποιος ένοχος.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Για την αρχική σελίδα « Ο πρίγκιπας της φωτιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More