Ο πιο γκαντέμης παίκτης στην ιστορία των ελληνικών τηλεπαιχνιδιών

Είχε τρεις ευκαιρίες για να κερδίσει ένα σκάφος, αλλά τελικά πήρε…

Ο πιο γκαντέμης παίκτης στην ιστορία των ελληνικών τηλεπαιχνιδιών

Η αλήθεια είναι ότι τα παλιότερα χρόνια τα τηλεπαιχνίδια στην Ελλάδα ήταν σκέτες υπερπαραγωγές με πολύ πιο μεγάλα έπαθλα για τους νικητές από ότι σήμερα. Επίσης οι παλιοί σίγουρα θα θυμούνται ότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και ποικιλία στο είδος τους.

Το Μεγάλο Παζάρι ήταν ένα τηλεπαιχνίδι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που έκανα θραύση στην ελληνική τηλεόραση το 1991. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσκάλεσε παίκτες και τηλεθεατές σε ένα πραγματικά Μεγάλο Παζάρι επί της μικρής οθόνης, στο οποίο η τύχη και το ρίσκο αποτελούσαν συνήθως τις μόνες «εγγυήσεις» μιας επιτυχημένης αγοράς.

Ο πιο γκαντέμης παίκτης στην ιστορία των ελληνικών τηλεπαιχνιδιών

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παιχνίδια των πρώτων χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης, που μεταδόθηκε με μεγάλη επιτυχία από το MEGA για τέσσερα χρόνια, χαρίζοντας αναρίθμητα δώρα στους εκατοντάδες παίκτες που έλαβαν μέρος σε αυτό.

Αυτό το βίντεο από το παρελθόν που βγήκε προσφάτως στην επιφάνεια δείχνει ένα άντρα που σίγουρα πολλοί μέχρι στιγμής του δίνουν τον τίτλο ως του πιο γκαντέμη σε ελληνικό τηλεπαιχνίδι που έχει υπάρξει ποτέ!

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι ο άντρας που θα δείτε στο βίντεο αυτό από το παρελθόν πήγε στο ‘Μεγάλο Παζάρι’ είχε όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις διαδοχικές ευκαιρίες για να κερδίσει ένα σκάφος.

Αλλά τελικά πήρε…

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More