Ο Παράδεισος Των Κυριών – Βόμβα – Ντυμένος γυναίκα παραδέχεται την ομοφυλοφιλία του

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σοκαριστικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς θα δούμε πως ο Στέφανος ετοιμάζει μια έκπληξη για τη μητέρα του Πιπίτσα, όταν αυτή ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Βόμβα – Ντυμένος γυναίκα παραδέχεται την ομοφυλοφιλία του

Ωστόσο, η έκπληξη είναι ότι ο Στέφανος είναι ντυμένος ως γυναίκα. Καθώς ετοιμάζονται εντατικά για τον γάμο της Γεωργίας με τον Πάρη, η μητέρα του Στέφανου, Πιπίτσα, αντιλαμβάνεται με θλίψη ότι ο γιος της είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που δεν είχε πιστέψει όταν το της είχε πει παλαιότερα. Στο μεταξύ, ο Σίμος συνεχίζει να λέει ψέματα. Απατά τον Πάρη σχετικά με την παρουσία του στο νοσοκομείο, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την Αμαλία.

Επιπλέον, η Αμαλία μαθαίνει την αλήθεια για τα ψεύτικα επιχειρήματα του Σίμου. Έτσι, όταν ο Σίμος προσπαθεί να τη φιλήσει αργότερα, εκείνη τον απομακρύνει, ζητώντας του να της πει την αλήθεια. Ο Σίμος βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τις επίμονες ερωτήσεις που του απευθύνονται, κυρίως όσον αφορά τη συνολική του συμπεριφορά.

Παράλληλα, ο Ντίνος δημιουργεί μεγάλη ένταση μεταξύ του και της Μιράντας, θέτοντας έμμεσα το δίλημμα: “Εγώ ή η κόρη σου.” Αυτή η κατάσταση προκαλεί σημαντική ένταση μεταξύ τους, αναγκάζοντάς τους να αντιμετωπίσουν δύσκολες αποφάσεις και συναισθηματικά διλήμματα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More