Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 98 – Ο Ντίνος συμπαραστέκεται στην Αμαλία

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 98 – Η Αμαλία αντιμετωπίζει μεγάλη πίεση από την κατάσταση της Ματούλας και τη σύλληψη της θείας της, αλλά κυρίως από τη δίκη του Πάρη και την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 98 – Ο Ντίνος συμπαραστέκεται στην Αμαλία

Την προηγούμενη νύχτα πριν απο την δίκη, αντί να βρει συμπαράσταση απο τον Σίμο, επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνου, αναζητώντας υποστήριξη. Ωστόσο, εκείνος της δηλώνει ότι δεν αισθάνεται ερωτευμένος μαζί της. Παράλληλα, ο Πάρης εκφράζει στη Γεωργία τις πραγματικές του επιθυμίες για την έκβαση της δίκης. Εν τω μεταξύ, ο Χριστόφορος και η Μιράντα ενώνονται όλο και περισσότερο, αλλά ενώ αυτός τη βλέπει ερωτικά, εκείνη του εξηγεί ότι είναι ερωτευμένη με τον Ντίνο.

Τέλος, ο Μάρκος είχε ανοιχτή συζήτηση με τη Δωροθέα σχετικά με το μέλλον της σχέσης τους, απαντώντας ανοιχτά σε μια ερώτηση που του υπέβαλε. Πώς εξελίσσεται η σχέση μεταξύ του Χριστόφορου και της Μιράντας και ποια είναι η αντίδρασή τους στις συναισθηματικές τους ανάγκες; Ποιες είναι οι απόψεις του Μάρκου σχετικά με το μέλλον της σχέσης του με τη Δωροθέα και πώς αντέδρασε η Δωροθέα σε αυτές;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like