Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 97 – Ο Σίμος βρίσκει φωτογραφία του πατέρα του

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 97 – Η Αμαλία ενημερώνει τον Σίμο ότι κάποιος τηλεφώνησε από το εξωτερικό, ανακοινώνοντας ότι εντόπισε τα στοιχεία του πατέρα του. Αυτή η ανακάλυψη τον κάνει να αναστατωθεί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 97 – Ο Σίμος βρίσκει φωτογραφία του πατέρα του

Αποφασισμένος να διαπιστώσει την αλήθεια, ο Σίμος παραβιάζει το γραφείο της Βικτώριας. Εκεί, ανακαλύπτει μια φωτογραφία του πατέρα του με μια τρυφερή αφιέρωση προς την ίδια. Αυτή η ανακάλυψη τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι η νονά του τον εξαπατά συστηματικά, κρατώντας τον στο σκοτάδι. Ταυτόχρονα, η Βικτώρια συλλαμβάνεται για μια ακόμα φορά. Κάνοντας ένα λάθος, εμπιστεύθηκε τη Στέλλα με ένα αντικείμενο που δεν έπρεπε ποτέ να βρεθεί στα χέρια της: τα χάπια με το δηλητήριο.

Η Στέλλα, η οποία ζηλεύει αρρωστημένα τη Μιράντα λόγω της προσοχής που της δείχνει ο Χριστόφορος, αποφασίζει να δηλητηριάσει το φαγητό της. Ωστόσο, αντί για τη Μιράντα, το φαγητό το τρώει η Ματούλα. Η Στέλλα, αντιμέτωπη με την απρόσμενη κατάσταση, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τη μητέρα της. Η Ματούλα χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like