Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 96 – Ο Σίμος αντιμέτωπος με το παρελθόν

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 96 – Ο Σίμος αναστατώνεται βλέποντας τον Χρήστο να τον περιμένει έξω από τον «Παράδεισο». Ο αέρας γεμάτος αγωνία πλαισιώνει τη συνάντησή τους, κυρίως όταν ο Χρήστος αναφέρει ότι γνωρίζει πού ζει ο βιολογικός του πατέρας.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 96 – Ο Σίμος αντιμέτωπος με το παρελθόν

Ο πατέρας του, ο πλούσιος Εβραίος έμπορος υφασμάτων από τη Θεσσαλονίκη, που συνέλαβαν οι Γερμανοί και τον έστειλαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, είναι ζωντανός. Η είδηση αυτή αναστατώνει τον Σίμο περισσότερο από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Όλοι νόμιζαν ότι πέθανε, αλλά εκείνος κατάφερε να επιβιώσει και να μεταναστεύσει αμέσως για την Αμερική. Προτού συλληφθεί, είχε καταφέρει να σώσει τον Συμεών, το μονάκριβο γιο του, κρύβοντάς τον.

Εν τω μεταξύ, η Βικτώρια συνεχίζει να χειραγωγεί τον Δημοσθένη και τη Στέλλα, ώστε να τους χρησιμοποιήσει ανάλογα με τους σκοπούς της. Το δηλητήριο που ανιχνεύτηκε από τις εξετάσεις στον Φώτη και η κατάθεσή του συστήνουν κατηγορία για απόπειρα φόνου εκ προμελέτης κατά της Βικτώριας. Η ώρα της δίκης της Αμαλίας εναντίον του Πάρη, μετά τη μήνυση που του έκανε για βιασμό, πλησιάζει, δημιουργώντας μεγάλο άγχος.

Από την πλευρά του Πάρη υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ, από την άλλη, η Αμαλία νιώθει ότι η δίκη αυτή είναι μάταιη και βρίσκει τη συμπαράσταση που θέλει μόνο από τον Ντίνο. Ο γάμος της Τζένης με τον Πασχάλη ετοιμάζεται με μυστικότητα. Όλοι όσοι βοηθούν, ψάχνουν τρόπους να μη μαθευτεί, έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Τελευταία στιγμή, όμως, θα το μάθει ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον σταματήσει, η Σύρμω.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like