Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 95 – Η Βικτώρια στήνει νέα πλεκτάνη

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 95 – Η οικογένεια της Σύρμως εξακολουθεί να θεωρεί τον γάμο της Ζαχαρούλας ως αναπόσπαστο μέρος της πορείας που πρέπει να ακολουθήσουν τα αδέλφια της για να συναντήσουν την ευτυχία στον γάμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 95 – Η Βικτώρια στήνει νέα πλεκτάνη

Παράλληλα η Τζένη προτείνει στον Πασχάλη να απαχθούν όλοι συνολικά, μια πρόταση που αποδέχονται όλοι εκτός από τον Μεμά, ο οποίος, παρόλα αυτά, δεν μπορεί να εκφράσει τη διαφωνία του. Η Βικτώρια, με δήθεν υποκριτική αντίδραση, πιάνει επί πράξει τον Χριστόφορο ενώ αυτός προσπαθεί να εξηγήσει ότι αναζητά ένα βιβλίο, ενώ στην πραγματικότητα η προσποίησή της κρύβει άλλες προθέσεις.

Ο Χριστόφορος, πληροφορημένος για την καταγγελία του Φώτη ότι τον δηλητηρίασε, αποφασίζει να στείλει τα φάρμακα που εντόπισε στο δωμάτιό της για εργαστηριακό έλεγχο. Ωστόσο, η επιτήδεια Βικτώρια έχει αντικαταστήσει τα δηλητηριώδη χάπια με βιταμίνες, κάνοντας για μια ακόμη φορά τον Χριστόφορο να νιώσει αποπλανημένος. Πώς θα αντιδράσει ο Χριστόφορος όταν συνειδητοποιήσει την προδοσία της Βικτώριας; Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για την αντικατάσταση των φαρμάκων; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας μετά από αυτά τα γεγονότα;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like