Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 95, 96 97, 98, 99

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 95, 96 97, 98, 99  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών του ALPHA …

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 95, 96 97, 98, 99

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 95

Ο γάμος της Ζαχαρούλας εξακολουθεί να είναι βασική προϋπόθέση στην οικογένεια της Σύρμως για να μπορέσουν να παντρευτούν στη συνέχεια και τα αδέλφια της. Η Τζένη προτείνει στον Πασχάλη να κλεφτούν και όλοι συμφωνούν, εκτός από τον Μεμά, ο οποίος όμως είναι αναγκασμένος να σιωπήσει. Η Βικτώρια πιάνει, δήθεν, τον Χριστόφορο επ’ αυτοφώρω, την ώρα που ετοιμάζεται να βγει από το δωμάτιό της. Η προσποιητή δυσαρέσκειά της για τη δικαιολογία του, πως ψάχνει να βρει ένα βιβλίο, έχει άλλο στόχο. Ο Χριστόφορος, που γνωρίζει την καταγγελία του Φώτη, ότι τον δηλητηρίασε, στέλνει το φάρμακο που βρήκε στο δωμάτιό της για εργαστηριακό έλεγχο. Ωστόσο, η πανούργα Βικτώρια έχει αντικαταστήσει τα δηλητηριώδη χάπια με βιταμίνες, κοροϊδεύοντας για μια ακόμη φορά τον Χριστόφορο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 96

Ο Σίμος, βλέποντας τον Χρήστο να τον περιμένει έξω από τον «Παράδεισο», αναστατώνεται, κυρίως όταν του αναφέρει ότι γνωρίζει πού ζει ο βιολογικός του πατέρας, ο πλούσιος Εβραίος έμπορος υφασμάττων από τη Θεσσαλονίκη, που οι Γερμανοί συνέλαβαν και τον έστειλαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Όλοι νόμιζαν ότι πέθανε, αλλά αυτός κατάφερε να επιβιώσει και μετανάστευσε αμέσως για την Αμερική. Προτού τον συλλάβουν, κατάφερε να σώσει τον Συμεών, το μονάκριβο γιο του, κρύβοντάς τον. Στο μεταξύ, η Βικτώρια συνεχίζει να χειραγωγεί τον Δημοσθένη και τη Στέλλα, ώστε να τους χρησιμοποιήσει ανάλογα με τους σκοπούς της. Το δηλητήριο που ανιχνεύτηκε από τις εξετάσεις στον Φώτη και η κατάθεσή του συστήνουν κατηγορία για απόπειρα φόνου εκ προμελέτης κατά της Βικτώριας. Η ώρα της δίκης της Αμαλίας εναντίον του Πάρη, μετά τη μήνυση που του έκανε για βιασμό, πλησιάζει, δημιουργώντας μεγάλο άγχος. Από την πλευρά του Πάρη υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ, απ’ την άλλη, η Αμαλία νιώθει ότι η δίκη αυτή είναι μάταιη και βρίσκει τη συμπαράσταση που θέλει μόνο από τον Ντίνο. Ο γάμος της Τζένης με τον Πασχάλη ετοιμάζεται με μυστι κότητα. Όλοι όσοι βοηθούν, ψάχνουν να βρουν τρόπους να μη μαθευτεί, έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Τελευταία στιγμή, όμως, θα το μάθει ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον σταματήσει, η Σύρμω..

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 97

Η Αμαλία ενημερώνει τον Σίμο πως τηλεφώνησε κάποιος από το εξωτερικό και είπε πως βρήκε τα στοιχεία του ανθρώπου που ψάχνει. Πρόκειται για το βιολογικό του πατέρα. Ο Σίμος αναστατώνεται. Στη συνέχεια, παραβιάζοντας το γραφείο της Βικτώριας, βρίσκει τη φωτογραφία του πατέρα του με τρυφερή αφιέρωση στην ίδια και συνειδητοποιεί για μια ακόμη φορά πως η νονά του τον εξαπατά συστηματικά, κρατώντας τον στο σκοτάδι. Στο μεταξύ, η Βικτώρια συλλαμβάνεται για άλλη μια φορά και θα κάνει το λάθος να δώσει στη Στέλλα να κρύψει κάτι, που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε βρεθεί στα χέρια της, τα χάπια με το δηλητήριο. Η Στέλλα, που ζηλεύει αρρωστημένα τη Μιράντα, για τη συμπάθεια που της δείχνει ο Χριστόφορος, δηλητηριάζει το φαγητό για να την εξοντώσει. Ωστόσο, αντί για τη Μιράντα, το τρώει η Ματούλα. Πανικόβλητη η Στέλλα, προσπαθεί να σώσει τη μητέρα της, η οποία χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 98

Η Αμαλία είναι πολύ πιεσμένη από την κατάσταση της Ματούλας, τη σύλληψη της θείας της, αλλά κυρίως για τη δίκη του Πάρη και την απόφαση του δικαστηρίου. Το βράδυ πριν από τη δίκη, η Αμαλία επισκέπτεται τον Ντίνο στο σπίτι του, καθώς έχει ανάγκη συμπαρά στασης. Όμως, εκείνος της εξηγεί ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Πάρης, παράλληλα, εκφράζει στη Γεωργία την πραγματική του επιθυμία για την έκβαση της δίκης. Ο Χριστόφορος και η Μιράντα δένονται όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Αν κι εκείνος τη βλέπει ερωτικά, εκείνη του εξηγεί ότι είναι ερωτευμένη με τον Ντίνο. Ο Μάρκος μιλάει ανοιχτά στη Δωροθέα με αφορμή μια ερώτηση που του κάνει για το μέλλον της σχέσης τους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 99

Ο Αποστόλης μαθαί νει από τη Μάγια ότι είναι έγκυος και η πρώτη του κουβέντα είναι να κάνει άμβλωση. Δεν μπορεί μια γυναίκα με το παρελθόν της να γίνει μάνα του παιδιού του. Η Όλγα αποκαλύπτει στον Πάρη ότι ο πατέρας του χώρισε με τη Μάγια γιατί έχει μείνει έγκυος. Ο Πάρης, ενώ απογοητεύεται για άλλη μια φορά από τον πατέρα του, βλέπει την εγκυμοσύνη σαν μια ευκαιρία για μια νέα αρχή στη ζωή του. Λίγο μετά, οι δυο τους κάνουν μια κουβέντα, με τον Πάρη να παροτρύνει τον Αποστόλη να τα βρει με τη Μάγια και να δεχθεί να έρθει αυτό το παιδί στον κόσμο. «Πατέρα, μην κάνεις τα λάθη που έκανες με εμένα», του λέει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 100, 101, 102, 103, 104

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like