Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 92 – Ο Σίμος μαθαίνει την αλήθεια

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 92 – Ο Σίμος αναζητά τον λόγο που η Αμαλία του είχε πει ψέματα το προηγούμενο βράδυ, αλλά αντ’ αυτού ανακαλύπτει αλήθειες που τον συγκλονίζουν.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 92 – Ο Σίμος μαθαίνει την αλήθεια

Η Αμαλία, σύμφωνα με πληροφορίες που είχε λάβει από τη Βικτώρια, είχε πλούσιο βιολογικό πατέρα, έναν εμπορά υφασμάτων από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ως Εβραίος συνελήφθη από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στάλθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου και έχασε τη ζωή του. Παρά την τραγωδία, κατάφερε να σώσει το γιο του, τον Συμεών, κρύβοντάς τον πριν τη σύλληψή του. Οι γείτονες τους παρέδωσαν στο ορφανοτροφείο και η Βικτώρια τον ονόμασε Σίμο, αλλάζοντας τα στοιχεία του για να τον προστατέψει από τους Γερμανούς που καταδίωκαν τους Εβραίους.

Ο Σίμος, εξοργισμένος από την ανακάλυψη της μυστικής συνάντησης του Ντίνου με την Αμαλία και τα ψέματα που του είχε πει η γυναίκα του, σπεύδει να ενημερώσει τη Μιράντα. Της αποκαλύπτει ότι ο έρωτας του Ντίνου για την Αμαλία δεν έχει σβήσει, προκαλώντας έτσι βαθιές αναστατώσεις στον κύκλο τους. Έξαλλη η Μιράντα ζητά εξεηγήσεις απο τον Ντίνο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like