Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 91 – Η Αμαλία ερευνά το παρελθόν του

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 91 – Αρχικά, η Αμαλία αρνείται να αποδεχτεί όσα της είχε αποκαλύψει ο Ντίνος σχετικά με τον άντρα της, επιχειρώντας να τα αποδώσει σε συμπτώσεις.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 91 – Η Αμαλία ερευνά το παρελθόν του

Ενδεχομένως, λοιπόν, να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ρένος πυρπόλησε το “Παράδεισο” και αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Σίμος, εμφανιζόμενος σαν από μηχανής θεός για να προσπαθήσει να το αναγεννήσει. Παράλληλα, ο Βλησσάρης δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα ανατρέψει τα δεδομένα που θεωρούσε δεδομένα μέχρι τότε. Εν τω μεταξύ, η Βικτώρια επιχειρεί και πάλι να προκαλέσει αναταραχή.

Ο Χρήστος, παρά την αντίθεσή του, βρίσκεται αντιμέτωπος με αποδεικτικά στοιχεία που αρχίζουν να τον ενοχοποιούν. Η Αμαλία βρίσκεται αναγκασμένη να προβάλει ψεύτικες δικαιολογίες προς τον Σίμο, ισχυριζόμενη πως πηγαίνει στη Μιράντα για να αναζητήσει πληροφορίες για το παρελθόν του. Ωστόσο, η μυστική της συνάντηση με τον Ντίνο αποκαλύπτεται στον άντρα της λόγω ενός λάθους του ταξιτζή.

Ποιο είναι το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος που λαμβάνει ο Βλησσάρης και πώς αλλάζει η κατάσταση μετά από αυτό; Τι κρύβεται πίσω από την επιμονή της Βικτώριας στο να προκαλέσει αναταραχή; Πώς αντιδρούν ο Χρήστος και η Αμαλία στις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω τους; Ποια είναι η σημασία των ψεμάτων που πρέπει να πει η Αμαλία και πώς επηρεάζουν τη σχέση της με τον Σίμο;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like