Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 89 – Η Στέλλα ξεπερνά τα όρια

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 89 – Η Πιπίτσα απαιτεί από τον Μάρκο να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στο σπίτι τους μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Στέφανο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 89 – Η Στέλλα ξεπερνά τα όρια

Ο Πάρης μαθαίνει για ακόμη μία φορά ότι ο πατέρας του τους έχει αποκρύψει την αλήθεια και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει στα ίσια, όμως δεν μπορεί να αποδείξει όσα έμαθε από τον Χρήστο και τον πατέρα του για τον Σίμο, ώστε να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Μια ακόμα γυναίκα εισβάλλει στο δωμάτιο του Χριστόφορου στο σπίτι των Μπουραντάδων, εκφράζοντας το όνειρό της, ενώ ο ίδιος κοιμάται. Η Στέλλα, μεθυσμένη και ακατάλληλη, τολμά να τον φιλήσει.

Εκνευρισμένος, ο Χριστόφορος την απορρίπτει και την αποκαλεί “παλιοθήλυκο”, αναδεικνύοντας τα όρια της ανοχής του. Αποφασισμένος να δράσει, ζητά από τη Ματούλα και την κόρη της να απομακρυνθούν σε άλλο σπίτι, ενώ προσφέρεται να αναλάβει τα έξοδα του ενοικίου τους. Η αντίδραση της Στέλλας, μόλις ενημερωθεί, εξελίσσεται σε έκρηξη απρόβλεπτης οργής.

Πώς μπορεί να αντιδράσει η Στέλλα σε μια τέτοια πρόταση από τον Χριστόφορο; Θα αποδεχτεί να φύγει από το σπίτι τους ή θα αντισταθεί με όλες της τις δυνάμεις; Πώς θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση τις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας Μπουραντάδων; Και τι είδους συζήτηση ή αντιπαράθεση θα ακολουθήσει μεταξύ τους;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More