Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 153 – Ο Σίμος μαθαίνει την αλήθεια

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 153 – Μετά τον χωρισμό της με τον Μάρκο, η Δωροθέα αποφασίζει να φύγει για το Σάλτσμπουργκ. Όταν επισκέπτεται την Όλγα για να της ανακοινώσει την απόφασή της, εκείνη απογοητεύεται και προσπαθεί να την πείσει να μείνει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 153 – Ο Σίμος μαθαίνει την αλήθεια

Ωστόσο, η Δωροθέα της αποκαλύπτει ότι το πατρικό τους σπίτι έχει μεταβιβαστεί στον Σίμο. Η Όλγα μένει άφωνη από την ανατροπή αυτής της κατάστασης. Νιώθοντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω της, η Βικτώρια αποκαλύπτει στον Ρένο ότι ο Σίμος είχε προσπαθήσει να τον δολοφονήσει, όχι αυτή. Αν και ο Ρένος γνωρίζει το παρελθόν της Βικτώριας, αρνείται να την πιστέψει, θεωρώντας το ως άλλη μια απόπειρα της για να ξεφύγει από την ευθύνη. Η Βικτώρια επιμένει και τον οδηγεί ακόμα και στο να συναντήσει τον Σπανό για να τον ρωτήσει.

Παράλληλα, η Αμαλία, απελπισμένη από τα γεγονότα, ζητά από τον Ντίνο να φύγουν μακριά. Ο Ρένος τελικά πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλει τον Σίμο ως συνένοχο της Βικτώριας. Ωστόσο, μια έκπληξη τον περιμένει εκεί: ο Σίμος είναι εκεί. Ταυτόχρονα, η Δωροθέα αφήνει ένα φάκελο με ένα γράμμα και μια φωτογραφία κάτω από την πόρτα του Σίμου, αποκαλύπτοντας ένα έγγραφο που δείχνει τον Σίμο, τη Βικτώρια και τον Λεβί, όταν εκείνος ήταν τεσσάρων ετών.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like