Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 153, 154, 155, 156, 157

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 153, 154, 155, 156, 157  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών του ALPHA …

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 153, 154, 155, 156, 157

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 153

Mετά το χωρισμό της με τον Μάρκο, η Δωροθέα αποφασίζει να φύγει για το Σάλτσμπουργκ. Όταν επισκέπτεται την Όλγα για να της το ανακοινώσει, εκείνη στε νοχωριέται και προσπαθεί να τη μεταπείσει. Αλλάζει, όμως, γνώμη όταν η Δωροθέα της αποκαλύπτει ότι το πατρικό τους σπίτι το έχει γράψει στον Σίμο! Άναυδη η Όλγα δεν μπορεί να πιστέψει ότι της φέρθηκε τόσο ανήθικα. Νιώθοντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω της για τα καλά, η Βικτώρια λέει στον Ρένο πως ο Σίμος έβαλε τον Σπανό να τον δολοφονήσει και όχι η ίδια. Εκείνος, όμως, που την ξέρει καλά, αρνείται να την πιστέψει και θεωρεί ότι είναι ένα ακόμα από τα βρόμικα κόλπα της για να ξεφύγει. Η Βικτώρια επιμένει και, μάλιστα, τον πάει να βρει τον Σπανό και να τον ρωτήσει. Την ίδια ώρα, η Αμαλία απελπισμένη με όσα συμβαίνουν γύρω της ζητά από τον Ντίνο να φύγουν οι δυο τους μακριά από όλους. Ο Ρένος, τελικά, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, αποφασισμένος να καταγγείλει τον Σίμο ως συνεργό της Βικτώριας, αλλά εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη: στο γραφείο μπαίνει λίγο μετά και ο ίδιος ο Σίμος. Την ίδια ώρα, η Δωροθέα αφήνει κάτω από την πόρτα του Σίμου ένα φάκελο με ένα γράμμα και μια φωτογραφία ένα ντοκουμέντο που δείχνει τον Σίμο, τεσσάρων χρόνων, μαζί με τους γονείς του τη Βικτώρια και τον Λεβί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 154

Ο Ρένος παίρνει το θάρρος και εξομολογείται τον έρωτά του στον Στέφανο. Μια κίνηση με την οποία νιώθει λυτρωμένος, αφού επιτέλους ξεπέρασε τους φόβους και τις αναστολές του και μίλησε ανοιχτά για τα θέλω του… Στο μεταξύ, ο Σίμος επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει το φάκελο που του άφησε τη Δωροθέα, Αναγνωρίζει τα πρόσωπα της φωτογραφίας και συνειδητοποιεί ότι ο Ιωσήφ Λεβί του είπε την αλήθεια… Τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που νιώθει καθώς διαβάζει όσα του γράφει η Δωροθεά. Δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι η ίδια του η μάνα τον κατήγγειλε, όπως άλλωστε και τον πατέρα του στους Γερμανούς για να κλειστεί στο Άουσβιτς. Ο κόσμος του γίνεται συντρίμ μια.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 155

Ο Χριστόφορος βγαίνει νικητής από την απόπειρα δολοφονίας της Βικτώριας εναντίον του. Οι γιατροί παρουσιάζονται καθησυχαστικοί για την πορεία της κατάστασής του, κάτι που δίνει χαρά και ελπίδα στην Αμαλία, την Πολυξένη και τη Μιράντα. Η Ματούλα, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι του Χρήστου να χειροτερεύει, παρακαλεί τη Στέλλα να την ακούσει και να φύγουν κρυφά από το σπίτι. Ο Ντίνος αποφασίζει να αφοσιωθεί στη δουλειά και να προσπαθήσει να σταματήσει να σκέφτεται την Αμαλία, όμως ο Σίμος συνεχίζει να προσπαθεί να τον βλάψει με δόλια μέσα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 156

Ο Πάρης έχει πολλούς λόγους να μην εμπιστεύεται τον Σίμο και εξετάζει πολύ προσεκτικά την πρότασή του, να του πουλήσει το πατρικό σπίτι που του άφησε η Δωροθέα με την προϋπόθεση να αγοράσει μαζί και το ποσοστό του στο «Ολύμπια». Δεν έχει φυσικά τόσο νοσηρή φαντασία για να σκεφτεί ότι ο Σίμος θέλει να του πουλήσει… κοψοχρονιά το μερίδιό του, προκειμένου ο Ντίνος να είναι στο εξής συνεργάτης με το βιαστή και πρώην άντρα της Αμαλίας.Ο Πασχάλης, που αποζητά την τύχη του στα λαχεία, βλέπει τους αριθμούς στην εφημερίδα και συνειδητοποιεί ότι έχει κερδίσει τον πρώτο λαχνό! Δεν μπορεί να πιστέψει πόσο καλά του φέρθηκε η τύχη. Νιώθει τρισευτυχισμένος, αφού πολλά από τα προβλήματά του θα λυθούν. Το πρώτο όμως που κάνει είναι να αγοράσει μια πολυκατοικία, ώστε να έχουν τα αδέλφια του, η μητέρα του και ο ίδιος το δικό τους διαμέρισμα! Να ζουν όλοι μαζί! Όμως, όχι… Η μητέρα του του το χαλάει! Η Σύρμω αρνείται να εγκαταλείψει το σπιτάκι της και τη βολή της. Δεν σκοπεύει να αφήσει τις συνήθειές της και τους γείτονές της για να κλειστεί σε ένα διαμέρισμα. Έχει μάθει διαφορετικά και δηλώνει στο γιο της ότι δεν θα τους ακολουθήσει, δημιουργώντας αντιπαράθεση ανάμεσα στα παιδιά της, αλλά και μια νέα κρίση στη σχέση της με τον Θωμά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 157

Εξίσου καχύποπτος με την πρόταση του Σίμου είναι και ο Ντίνος. Προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο αποφάσισε ο… άσπονδος συνεργάτης του να πουλήσει το μερίδιό του στον Πάρη. Την ίδια ώρα, η Μιράντα, άναυδη, ακούει πως ο Σίμος δεν κατήγγειλε ποτέ τον Δημοσθένη. Εξοργισμένη, αποφασίζει να καταθέσει η ίδια την αλήθεια στην αστυνομία, προκειμένου να συλληφθεί ο Δημοσθένης. Την ώρα που ο Σίμος έχει έναν ακόμα άσχημο καβγά με την Αμαλία, η πόρτα χτυπάει και ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη μπαίνουν μέσα και τον συλλαμβάνουν! Με την προτροπή του Σαρηγιάννη, η απελπισμένη Βικτώρια αποφασίζει να καταγγείλει τον Σίμο για συνέργεια. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι εκείνος γνωρίζει πλέον όλη την αλήθεια. Στο μεταξύ, η Μιράντα αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Χρήστου για να δει τι κάνει η Ματούλα, ενώ η Αμαλία ζητά, για άλλη μια φορά, από τον Ντίνο να φύγουν μυστικά από όλους.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο  158, 159, 160, 161, 162

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like