Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 152 – Η Βικτώρια σε απόγνωση

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 152 – Αν ο Χριστόφορος πεθάνει, η θανατική καταδίκη της Βικτώριας για τη δολοφονία του είναι σίγουρη. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 152 – Η Βικτώρια σε απόγνωση

Η Βικτώρια ζητά από τον δικηγόρο της να στείλει στο κελί της τον Ρένο Καλλίνικο. Στον Ρένο, αποκαλύπτει την απόγνωσή της, προσπαθώντας να τον πείσει να προδώσει τον Σίμο για να σωθεί. Ωστόσο, ο Ρένος της αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται να προδώσει άλλον για να σωθεί εκείνη. Η Αμαλία, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο να χάσει και τον πατέρα της, βυθίζεται στην απελπισία. Τον Ντίνο, παρακαλεί να φύγουν μακριά, μακριά από την καταστροφή που τους περιμένει.

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Βικτώρια επιμένει να προσπαθήσει να σώσει τον εαυτό της; Τι την οδηγεί να αναζητήσει τη βοήθεια του Ρένου Καλλίνικου παρά την απόρριψή της; Πώς μπορεί η Αμαλία να αντιμετωπίσει την απελπισία της με τον κίνδυνο να χάσει τόσο τον πατέρα της όσο και τη ζωή της; Θα ακολουθήσει τον Ντίνο στην πρότασή του για απομόνωση ή θα αντιμετωπίσει την κατάσταση με άλλον τρόπο;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like