Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 134 – Πιάνει στα πράσα την Αμαλία

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 134 – Ο Ρένος θα επιστρέψει στο κελί του για να τηλεφωνήσει στον Σίμο. Προς έκπληξή του, ο Σίμος τον επισκέπτεται και του ζητά επειγόντως να αποκαλύψει την τοποθεσία του όπλου των φόνων.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 134 – Πιάνει στα πράσα την Αμαλία

Ο Σίμος πιάνει στα πράσα την Αμαλία να μιλάει με τον Ντίνο στο τηλέφωνο, και έτσι πανικόβλητη του λέει ψέματα ότι θα βγει με τη Γεωργία για να δει το μωρό. Λίγο αργότερα, μαθαίνει από τη μητέρα του ότι ο Πάρης και η Γεωργία έχουν φύγει με το παιδί. Ταυτόχρονα, η Στέλλα αποκαλύπτει στον Χρήστο την αντίδραση της μητέρας της όταν πήρε κατά λάθος τα χάπια από τη Βικτώρια. Ενώ η υγεία της Ματούλας βελτιώνεται σταδιακά, εξακολουθεί να μην μπορεί να μιλήσει.

Η Βικτώρια πιέζει τον Σίμο να πείσει τον Ρένο να αναλάβει την ευθύνη για άλλους δύο φόνους. Παράλληλα, η Στέλλα ανησυχεί καθώς η μητέρα της έχει επιστρέψει από το σανατόριο και φοβάται ότι η αποκάλυψη της αλήθειας μπορεί να την οδηγήσει στη φυλακή. Ξεκινά λοιπόν την αναζήτηση του σημειωματάριου που χρησιμοποιεί η Ματούλα για να επικοινωνήσει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like