Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 133, 134, 135, 136, 137

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 133, 134, 135, 136, 137  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών του ALPHA …

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 133, 134, 135, 136, 137

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 133

Ο Ντίνος και η Αμαλία, παράνομοι εραστές πλέον, κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να αποκαλυφθούν. Η Πιπίτσα με τη συμπεριφορά της δημιουργεί πρό-βλημα στον Στέφανο, στο χώρο εργασίας του. Στο μεταξύ, η Γεωργία και ο Πάρης μετακομίζουν στο σπίτι που έχουν νοικιάσει μακριά από όλους, αποφασισμένοι να μη γυρίσουν πίσω, ενώ η Μιράντα και ο Χριστόφορος επισκέπτονται τη Ματούλα στο σανατόριο όπου νοσηλεύεται. Καθώς δεν μιλά, γράφει στο σημειωματάριο τη λέξη «φόνισσα», αλλά πριν προλάβει να συμπληρώσει το όνομα «Στέλλα», λιποθυμά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 134

Ο Ρένος έχει αναρρώσει και το μόνο που τον απασχολεί είναι να επιστρέψει στο κελί του για να τηλεφωνήσει στον Σίμο. Προς μεγάλη του έκπληξη όμως, ο Σίμος θα τον επισκεφτεί και θα του ζητήσει επιτακτικά, για ακόμα μία φορά, να του πει πού κρύβει το όπλο των φόνων. Ο Σίμος πιάνει στα πράσα την Αμαλία να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ντίνο. Πανικόβλητη, του αναφέρει ότι κανονίζει να βγει βόλτα με τη Γεωργία για να δει το μωρό. Λίγο μετά, εκείνος μαθαίνει από τη μάνα του ότι ο Πάρης και η Γεωργία έχουν φύγει με το παιδί. Την ίδια ώρα, η Στέλλα αποκαλύπτει στον Χρήστο τι έπαθε η μητέρα της όταν πήρε, από λάθος, τα χάπια που της είχε δώσει η Βικτώρια να κρύψει. Η υγεία της Ματούλας βελτιώνεται συνεχώς, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. Η Βικτώρια ζητά από τον Σίμο να πείσει τον Ρένο να πάρει πάνω του άλλους δύο φόνους. Παράλληλα, η Στέλλα μαθαίνει έντρομη πως η μητέρα της έχει επιστρέψει από το σανατόριο στο σπίτι και φοβάται πως, αν καταφέρει να μιλήσει, θα αποκαλύψει την αλήθεια που θα την οδηγήσει στη φυλακή κι αρχίζει να ψάχνει το σημειωματάριο, το οποίο χρησιμοποιεί η Ματούλα για να επικοινωνήσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 135

Ο Μηλιώνης κρυφακούει μια συζήτηση που έχει ο Δημοσθένης με τη Βικτώρια και τον Σίμο, στην οποία σχεδιάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα τη βγάλουν από τη φυλακή, φορτώνοντας τους φόνους στις πλά- τες κάποιου άλλου. Την ίδια ώρα, η Αμαλία και ο Ντίνος συναντιούνται και συμφωνούν πως δεν πρέπει να ξαναβρεθούν ποτέ, ενώ μια παρεξήγηση φέρνει μεγάλη αναστάτωση στη Σύρμω και στα παιδιά της και μεγάλη στενοχώρια στον Θωμά. Η Αμαλία ανακοινώνει στον Ντίνο ότι αποφά σισε να φύγει στο εξωτερικό με τον Σίμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 136

Η Αμαλία βιάζεται να πάρει τις φωτογραφίες από το κατά- στημα της Σταδίου πριν πάει ο Σίμος, αλλά δεν προλαβαίνει. Ο Σίμος ανοίγει το φάκελο με τις φωτογραφίες και συντετριμμένος βρίσκει και αυτή του Ντίνου, από τη βόλτα τους στο πάρκο. Παρ’ όλα αυτά, λίγο μετά, προτείνει στην Αμαλία να φύγουν και να ζήσουν στο εξωτερικό, μακριά από όλους. Στο μεταξύ, η Ματούλα δεν αντέχει να ομολογήσει ότι η κόρη της είναι δολοφόνος κι έτσι η Στέλλα καταφέρνει και πείθει τον Χριστόφορο να πάρει μαζί της τη μητέρα της για να τη φροντίσει εκείνη, στοχεύοντας, ωστόσο, να τη δολοφονήσει.

 Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 137

Ο Μάρκος, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την Πιπίτσα, συγκρούεται άσχημα με τη Δωροθέα. Ο Σίμος, η Βικτώρια και ο Δημοσθένης, τελικά, κανονίζουν να φορτώσουν όλα τα εγκλήματά της στον Ρένο, αλλά ο Χρήστος, που ακούει τη συζήτησή τους, θα κινηθεί άμεσα για να ανατρέψει τα σχέδιά τους. Στο μεταξύ, ο Χριστόφορος, έξαλλος με την κίνηση του Πάρη και της Γεωργίας να πάρουν το παιδί και να φύγουν, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Όλγα, η οποία θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το γιο της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 138, 139, 140, 141, 142

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like