Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 118 – Ο Χριστόφορος μαθαίνει την αλήθεια

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 118 – Η Στέλλα εξομολογείται στον Χριστόφορο πώς κάποιοι προσπαθούν να παγιδεύσουν τη Βικτώρια, τοποθετώντας τις σφαίρες για να την ενοχοποιήσουν. Τρέχοντας ανήσυχος, ο Χριστόφορος βρίσκει τη Βικτώρια και την καλεί να τις παραδώσει στην αστυνομία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 118 – Ο Χριστόφορος μαθαίνει την αλήθεια

Ωστόσο, εκείνη, πάλι, προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεφύγει. Παράλληλα, η Γεωργία, έχοντας συζήτηση με τον Στέφανο, παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον, τόσο της ίδιας όσο και του παιδιού της. Ο Μάρκος ζητά από την Πιπίτσα να βγουν ραντεβού, ενώ εκείνη ερμηνεύει λανθασμένα την πρότασή του ως ένδειξη επανασύνδεσης. Παρά τη χαρά και την πίστη της Πιπίτσας, ο Μάρκος την απογοητεύει.

Ο Γιώργης, ο πρώην κηπουρός της οικογένειας, αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι η Βικτώρια σκότωσε την Αντιγόνη. Μάλιστα του λέει με λεπτομέρειες όσα είδε εκείνη την ημέρα. Ο Χριστόφορος, εξοργισμένος, αποφασίζει να την κάνει να πληρώσει. Πώς θα αντιμετωπίσει ο Χριστόφορος την ανακάλυψη ότι η Βικτώρια είναι ο δολοφόνος της Αντιγόνης; Θα επιλέξει το δρόμο της δικαιοσύνης ή θα επιδιώξει την εκδίκηση με τα ίδια τα χέρια του; Αυτές οι εξελίξεις θα οδηγούσαν σε νέες ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like