Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 111 – Η Στέλλα σώζει την Βικτώρια

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 111 – Ο Κλοιός σφίγγει γύρω από τη Βικτώρια, αναταράσσοντας τη ζωή της με την αύξηση των εχθρών της. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Χρήστος, ο οποίος εντείνει την κατάσταση παρασύροντας έναν μικρο εγκληματία να στήσει αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της στο βρεφοκομείο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 111 – Η Στέλλα σώζει την Βικτώρια

Η Στέλλα, όμως, που πλέον εργάζεται εκεί, αντιλαμβάνεται την προδοσία. Ανακαλύπτει τις σφαίρες που κρύβονταν και προσφέρει το εκπληκτικό αυτό δώρο στη Βικτώρια. Όμως, υπό προϋποθέσεις. Ζητά αντάλλαγμα: να πείσει τον Χριστόφορο να μην την διώξει αλλά να την κρατήσει στο σπίτι. Παρά την άρνησή της, η Βικτώρια, παγιδευμένη στη θέση της, αναγκάζεται να συμφωνήσει.

Πώς θα αντιμετωπίσει η Βικτώρια αυτήν την αντιπαράθεση με τον Χρήστο και τους εχθρούς της; Θα καταφέρει να πείσει τον Χριστόφορο ή θα βρει άλλον τρόπο για να προστατευτεί; Και ποιο είναι το μυστήριο που κρύβουν οι σφαίρες που της πρόσφερε η Στέλλα; Οι απαντήσεις αυτές θα κρίνουν το μέλλον της Βικτώριας και το αν θα καταφέρει να αποφύγει τον κίνδυνο που την περιβάλλει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like