Ο Παράδεισος των κυριών – Το επόμενο θύμα της Βικτώριας

Ο Παράδεισος των κυριών – Ο Ντίνος συνειδητοποιεί ότι ακόμα είναι ερωτευμένος με την Αμαλία, ενώ η Μιράντα έρχεται αντιμέτωπη με μια τραγική αποκάλυψη… Το σατανικό σχέδιο της Βικτώριας, να «καθαρίσει» Λιζέτα και Άγη, πετυχαίνει!

Ο Παράδεισος των κυριών – Το επόμενο θύμα της Βικτώριας

Όταν όμως η αστυνομία δεν βρίσκει κανένα πτώμα, εκείνη καταλαβαίνει ότι κάποιος την παρακολούθησε και κάτι σκαρώνει. Η Ματούλα ανακαλύπτει πως η Στέλλα υποκρίθηκε την περιπέτεια υγείας της και αναρωτιέται τι… κόρη έχει μεγαλώσει, ενώ οι γιατροί, που βλέπουν τις άριστες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις της, αντιλαμβάνονται πως η κοπέλα δεν είναι καλά και έτσι αποφασίζουν να την κλείσουν σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ο Πάρης, που έχει αντιληφθεί ότι στο σπίτι η Δωροθέα λαμβάνει περίεργα» τηλεφωνήματα, τη ρωτάει ευθέως αν γνωρίζει κάτι για τον πατέρα του.

Τόσο εκείνη όσο και ο Σίμος αρνούνται τα πάντα. Η Βικτώρια, υπό την απειλή όπλου και με στημένη κάμερα να καταγράφει τα πάντα. αναγκάζει τη Λιζέτα να πυροβολήσει τον Άγη, χωρίς όμως τελικά να μπορέσει να σώσει τον εαυτό της… Λίγο μετά, η Πολυξένη καταφθάνει τρομαγμένη στην οικία Μπουραντά και τους ενημερώνει για το ανώνυμο γράμμα που έλαβε, ότι ο Άγης έχει και πάλι εξαφανιστεί και μάλλον κινδυνεύει.

Ο Χριστόφορος, ανάστατος και παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας, ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Αποστόλης είναι αποφασισμένος να χωρίσει την Όλγα από τον Σωτήρη. Βάζει τη Δωροθέα να πλησιάσει τη γυναίκα του Σωτήρη και της προτείνει χρήματα, προκειμένου να μην του δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο, που θα τον οδηγήσει στην αγκαλιά της Όλγας. Εκείνη όμως όχι μόνο αρνείται αλλά λέει τα πάντα στον Σωτήρη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More