Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Συγκλονιστικό τέλος γεμάτο αποκαλύψεις

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οριστικό τέλος θα γράψει “Ο Παράδεισος των Κυριών” σε δύο εβδομάδες και η τελευταία σκηνή με κεντρικό πρόσωπο την Αμαλία θα μας συγκλονίσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Συγκλονιστικό τέλος γεμάτο αποκαλύψεις

Η τελευταία σκηνή της σειράς θα μας μεταφέρει στο 2024, όπου ο Ντίνος έχει φύγει για την Αμερική και θα πεθάνει πλήρης ημερών. Ο Ντίνος θα φύγει για την Αμερική, αφήνοντας την επιχείρηση στη Μιράντα και την Αμαλία. Το σπίτι του θα το κληροδοτήσει στη Μιράντα. Στη σειρά, η Αμαλία μένει έγκυος από τον Ντίνο και θα γεννήσει μια κόρη. Μαζί με την Μιράντα θα ονομάσουν το παιδί Αντιγόνη, αλλά η Αμαλία δεν θα της αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας της μικρής.

Στην τελευταία σκηνή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Αμαλία, γεμάτη χρόνια πια, θα βρεθεί πάνω από τον τάφο του Ντίνου. Ο άνθρωπος αυτός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή της και η στιγμή θα είναι η πιο συγκινητική του φινάλε. Εκεί, θα εξομολογηθεί στην κόρη της ότι ο Ντίνος είναι ο πατέρας της. Με αυτή την αποκάλυψη θα κλείσει ο κύκλος της σειράς, φέρνοντας το τέλος στον “Παράδεισο των Κυριών”.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like