Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ο Άγης γρονθοκοπεί την Βικτώρια

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Στη συνέχεια του γεγονότος, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται να σκορπίζονται στην σειρά. Ο Χριστόφορος επιστρέφει από την απουσία του και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Αποκαλύπτει στην Αμαλία και τον Άγη την αλήθεια σχετικά με τον θάνατο της συζύγου του, και τον τρόπο με τον οποίο αυτή έμαθε για τη σχέση του με τη Βικτώρια.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ο Άγης γρονθοκοπεί την Βικτώρια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζει, η Αντιγόνη είχε ανακαλύψει το μυστικό αυτό και είχε δει τον Άγη με τη Βικτώρια, κάτι που την ώθησε στην αυτοκτονία, μην αντέχοντας την προδοσία.

Η αντίδραση του Άγη και της Αμαλίας σε αυτές τις αποκαλύψεις είναι σοκαριστική. Καθώς ακούν την αλήθεια, αισθάνονται συναισθηματικά συντριβεί και ανυπολόγιστη θλίψη. Ο Άγης, ωστόσο, είναι και ανυπομονησία να εκδικηθεί τη Βικτώρια για όσα συνέβησαν. Όμως, προτού προλάβει να εκτελέσει τις σκοπιμότητές του, αντιμετωπίζει μια ακόμη σοκαριστική αποκάλυψη.

Ενώ βρίσκεται στο γραφείο της Βικτώριας, ανακοινώνει ότι γνωρίζει όλη την αλήθεια. Ωστόσο, αντιμετωπίζει την αλαζονεία της Βικτώριας, κάτι που τον οδηγεί στα άκρα της οργής. Χτυπάει την Βικτώρια, αφήνοντάς την με τραυματισμούς και αίματα, και στη συνέχεια εγκαταλείπει το γραφείο με αναστατωμένο πνεύμα.

Συναντά στη συνέχεια την Αμαλία και της εξηγεί την απόφασή του να εξαφανιστεί για λίγο από το σπίτι, προκειμένου να αποφύγει την αστυνομία, η οποία θα τον θεωρήσει άμεσα ύποπτο για την δολοφονική επίθεση στη Βικτώρια.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More