Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Φύλακας άγγελος ο Σίμος για την Μιράντα

Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς, η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της, τις εξελίξεις στη σειρά, τον γάμο της, τον άντρα της και το παιδί της. “Μείναμε σε μια πολύ μεγάλη πυρκαγιά. Τα παιδιά παντρεύτηκαν.

Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Φύλακας άγγελος ο Σίμος για την Μιράντα

Ο Ντίνος και η Μιράντα. Τους βλέπουμε τρεις μήνες μετά”, δήλωσε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου και συνέχισε “Ξεκινάμε με πάρα πολύ μεγάλη ευτυχία ανάμεσά τους, ψάχνουμε ένα καινούργιο σπίτι, ένα μεγαλύτερο σπίτι γιατί θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Όμως πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι μας θα μας αναστατώσουν λίγο”.

Σχετικά με τον ερχομό του Σίμου στο μαγαζί, η Ευαγγελία εξήγησε: “Ο Σίμος έχει το 50% του μαγαζιού. Εμείς βλέπουμε ένα αγγελικό πρόσωπο που ήρθε να βοηθήσει το μαγαζί, έβαλε πολλά χρήματα για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε, οπότε για μας είναι ο φύλακας άγγελος αυτή τη στιγμή. Από πίσω, όμως, δεν ξέρουμε τι παιχνίδια παίζονται, γιατί εμφανίστηκε, γιατί θέλει να σώσει το μαγαζί, πως είναι όλη αυτή διαδρομή, αν έχει σχέση με κάποιον απ’ το παρελθόν που ακόμα ο ίδιο δεν το γνωρίζει ή δεν το θυμάται ότι έχουν κάποια σχέση…

Θα υπάρχουν ίντριγκες, πολλά κρυφά μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια, ανατροπές, που κι εμείς οι ίδιοι καθημερινά που έρχονται τα σενάρια μένουμε με κομμένη την ανάσα”. Σχετικά με την Αμαλία, δήλωσε: “Η Αμαλία θέλει πάρα πολύ να μου πει ότι είμαι η μητέρα της. Η Αμαλία προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι κοντά στη μαμά της, η μαμά της δεν το γνωρίζει, εγώ δεν το γνωρίζω. Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας.

Η Μιράντα πλέον δε νιώθει καμία ανασφάλεια απέναντι στο πρόσωπο της Αμαλίας που υπήρχε μία σχέση με τον Ντίνο, όπως ξέρουμε απ’ την πρώτη σεζόν, της έχει τεράστια εμπιστοσύνη και έχουν φτιάξει μια σχέση μαμάς – κόρης χωρίς να το γνωρίζουν. Όμως αυτό πάλι μπορεί να ανατραπεί…”

Σχετικά με τον έρωτα στη ζωή της Αμαλίας, εξήγησε: “Βλέπουμε ένα κορίτσι που πραγματικά θέλει να ερωτευτεί και να αγαπηθεί από έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί. Ο Σίμος, ενώ έρχεται σε μία κατάσταση η οποία δεν είναι καλή ανάμεσα στα πρόσωπα, μπορεί να ερωτευτεί παράφορα”.

Σχετικά με τον άντρα που έρχεται από το παρελθόν της Μιράντας, είπε: “Είναι ένας άντρας απ’ το παρελθόν… Η Μιράντα άλλαξε ταυτότητα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Υπήρχε μια πολύ έντονη σχέση ανάμεσά τους, όμως άλλαξε την ταυτότητα της για να φύγει από αυτόν τον άνθρωπο μακριά. Επανέρχεται γιατί την βλέπει στις εφημερίδες που έχει παντρευτεί τον Ντίνο, γιατί εκείνη την εποχή έτσι μάθαιναν τα νέα οι άνθρωποι…”.

Τέλος, για τον ρόλο της, επεσήμανε: “Είναι ένας πονεμένος χαρακτήρας η Μιράντα, δυστυχώς έχει ‘χτυπηθεί’ από παντού. Έχω αγαπήσει πολύ αυτόν τον ρόλο. Προσπαθώ να παίξω με όλη τη μου αλήθεια σαν άνθρωπος και να μπορέσω να καταλάβω αυτόν τον χαρακτήρα που πρέπει να υποδυθώ και να βρω όλες τις ευαισθησίες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Πρέπει να βρεις όλα αυτά που είναι κρυμμένα…”.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More